21-11-2018 03:05:23

Julekemishow for hele familien

Arrangør: Kemiteknisk Gruppe, IDA Fyn
  Røg, damp, farver og en eksplosion eller tre

Det er ikke farligt, men det er helt sikkert spændende, når Ingeniørforeningens Kemitekniske Gruppe på Fyn bl.a. inviterer skolebørn i 6.-10. klasse og deres familier til at være med til julekemishow.

Kemishowet bruger hverdagens kemikalier til at lave spændende og spektakulære eksperimenter. I vil blive overraskede over, hvad man også kan bruge mælk, gær, lever, æg, shampoo og rengøringsmidler til! Der vil naturligvis også være forklaringer på de fantastiske reaktioner, der sker.

Oplægsholderne er studerende fra Det Naturvidenskabelige Fakultet, Aarhus Universitet og de lover, at også den i publikum med størst kemisk viden vil komme til at se noget nyt, og at den med mindst viden vil lære noget. Glæd dig til en anderledes oplevelse og noget at tænke over.

Kemiteknisk Gruppe, IDA Fyn er vært ved lidt julegodter.

 

Meld jer, inden det siger bum
Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Interesseret? Tilmeld dig og dine evt. ledsagere via ida.dk/arr. nr. 307268. Hvis du deltager som lærer med din skoleklasse, skal du oprette dig som bruger på ida.dk og tilmelde dig selv som ekstern og tilmelde dine elever under kategorien børn.
Begrænset antal pladser. Sidste tilmeldingsfrist er den 19. november.
Vi kan garantere, at det ikke går stille for sig!

 

Tilvalg

Børn (til og med 17 år)
kr. 0
Ledsager (fra 18 år)
kr. 0

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close