18-10-2018 03:54:41

Juletur til Troldeskoven og Thingbæk Kalkminer

Arrangør: Aalborg Afdeling, IDA Nord


Glem julens stress og jag for en enkelt dag og kom med på årets juletur til Troldeskoven og Thingbæk Kalkminer i Rold Skov og Rebild Bakker. Dagen starter med en guidet tur i Troldeskoven.

Vi mødes kl. 10.30 på p-pladsen Pumpevejen – lige syd for Rold StorKro.

Guiden vil tage os med på tur og bl.a. fortælle os om Nationalparken Rebild Bakker, Rold Skov, nogen af de gode historier og sikkert også en enkelt røverhistorie eller to. På vores tur igennem Troldeskoven kommer vi til Skovtårnet, hvor der er en flot udsigt over bl.a. Gravlev Ådal. Børnene er i højsæde, og den guidede travetur vil blive tilpasset, så man kan have både klapvogn og barnevogn med –dog er det naturen vi bevæger os i og derfor er det også skovstier og lidt ujævn terræn undervejs.

Kl. 12 er vi tilbage på p-pladsen med friske røde kinder og så er det tid til at spise. Vi kører op gennem Rebild Bakker til Restaurant Rebildhus, hvor den store julefrokostbuffet venter på os. Den består af traditionel julemad for både store og små, og der vil være underholdning og knas til børnene. Der er inkluderet en øl/sodavand i prisen. Efter frokosten er der kaffe/chokolade.

Når vi er dejlig mætte, er der mulighed for på egen hånd, at besøge Thingbæk Kalkminer, hvor man kan se en flagermus i øjnene, eller nyde kunsten og de 3000 levende lys, der er sat op i forbindelse med Lucia optoget. Det er en fantastisk oplevelse at se Kalkminen i skæret af de mange levende lys og med musikalsk underholdning i de katedralagtige hvælvinger. Nærmere detaljer vil blive fortalt til selve arrangementet.

Geokoordinater til p. pladsen Pumpevejen: lo 9.81803 / la  56.82786. Koordinaterne hører til Rold StorKro. Kør forbi indkørslen til StorKroen sydpå - ca. 3-400 meter derefter er p. pladsen Pumpevejen på venstre side.
Se mere på
www.visitrebild.dk om Thingbæk Kalkminer, Rebild Bakker, Rold Skov, eller hvis du har brug for at printe et kort ud med mødestedet på.

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max. 1 ledsager og 3 børn.

Der er begrænset deltagerantal og tilmeldingen er bindende.

Prisen for at deltage er kr. 175 for voksne, kr. 70 for børn mellem 3-12 år og kr. 0 for børn mellem 0-2 år.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

Kommende arrangementer
fra Aalborg Afdeling, IDA Nord

19 okt.
Gokart turnering med pizza
  • Gokartworld, Svenstrup J
  • fredag d. 19. oktober kl. 16:45
23 okt.
Kaffesmagning på Behag din Smag
  • Behag Din Smag, Aalborg
  • tirsdag d. 23. oktober kl. 18:30
8 nov.
Carpark North på Skråen inkl spisning på Caféministeriet
  • Skråen i Nordkraft, Aalborg
  • torsdag d. 08. november kl. 17:15
9 nov.
Ditte & Louise
  • Biffen, Aalborg
  • fredag d. 09. november kl. 18:45
10 nov.
Simon Talbot - Make Denmark great again
  • Restaurant Sanya, Aalborg
  • lørdag d. 10. november kl. 16:45
Se alle kommende arrangementer fra Aalborg Afdeling, IDA Nord

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close