19-11-2018 04:25:19

Kan planlæggere lære af brætspil?

Er brætspil bare underholdning, eller kan det også bruges konstruktivt til planlægning og beslutningsprocesser? Kom og spil med Nordjyske Planlæggere og lær lidt om, hvordan spil også kan bruges konstruktivt.
Arrangør: Nordjyske Planlæggere, IDA Nord

Spil er ikke længere bare noget, der udelukkende forbindes med underholdning og fritidsaktiviteter. Begreber som serious gaming og gamification er begyndt at vinde indpas i store multinationale virksomheder, og over hele verden har de fleste store universiteter et program i spilbaseret læring.

Patrick Driscoll fra Dansk Center for Miljøvurdering kigger forbi Aalborg til en uformel aften i brætspillenes tegn, hvor han vil fortælle lidt om, hvordan spilkoncepter kan bruges i byplanlægning. Han kommer ind på hvilke problemstillinger, det giver mening at designe spil til, og vil i den forbindelse give en række eksempler på, hvordan spiltilgangen har været brug i praksis.

Patrick har også selv designet en række spil til undervisningsbrug indenfor planlægning, og han vil medbringe et eller flere af disse til arrangementet. Tilgangen er udpræget learning-by-doing, og deltagerne vil derfor blive placeret i mindre grupper og få tildelt et spil.

Da arrangementet ligger i december vil der selvfølgelig være lagt op til lidt julehygge, og der vil både blive serveret mad og drikke i løbet af aftenen.

Vi ses til planlæggerspil og julehygge!

Kommende arrangementer
fra Nordjyske Planlæggere, IDA Nord

5 dec.
FILM I BIFFEN MED NORDJYSKE PLANLÆGGERE: The Experimental City
  • Biffen, Aalborg
  • onsdag d. 05. december kl. 15:45

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close