Arrangement

Kemien bag rugtoast – hvordan kan kemien forbedre næringsindholdet i toastbrød

Ingredienser gør bagerierne i stand til at fremstille toastbrød af fuldkorns rug eller hvede med egenskaber som standard toast. Hvordan virker ingredienserne i dejen og, hvilke interaktioner har de med andre komponenter i dejen og brødet?

Dupont Nutrition Biosciences ApS, Brabrand

Tirsdag d. 12. november 2013

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 50 kr.

 

BeskrivelseLink kopieret

Kør sammen med andre deltagere
 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Dupont Nutrition Biosciences ApS

Edwin Rahrs Vej 38

8220 Brabrand

O2


Hvornår

Tirsdag d. 12. november 2013

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Ikke IDA-medlem

100 kr.

Firmamedlem

100 kr.

Medlem af arrangør

100 kr.

Ledig

100 kr.

IDA-medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.100 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 12. november 2013

Kl. 00:00


Antal pladser

75


Ledige pladser

41

Arrangementsnr.

308109


Arrangør

Kemi- og Bioteknologisk Udvalg, IDA Østjylland


Medarrangører

IDA Levnedsmiddelselskabet