23-02-2018 05:39:38

Kør Smukt - og SEAT

Vi kører hensynsløst – værst i København. SEAT lancerer i september en ’Kør Smukt’ kampagne. SEAT fortæller denne aften om analysen - hvad tænker bilisterne i Danmark og hvordan bilerne kan øge sikkerheden
Arrangør: IDA Automotive

Hvis du synes, at dine medtrafikanter kører hensynsløst, så er du ikke alene. Hele fire ud af fem danske bilister mener således, at vi kører ’egoistisk’ og ’uden at tage hensyn’. Værst ser det ud i København. Det viser en analyse foretaget af YouGov for et af Danmarks hurtigst voksende bilmærker, SEAT, der i september lancerer en ’Kør Smukt’ kampagne, der skal få os til netop at vise mere hensyn i trafikken.

Aggressiv kørsel, overhalinger indenom, kapløb til det røde lys og måske en uvenlig gestus. Sådan ser den trafikale hverdag tilsyneladende for ofte ud for mange danske bilister. Hele 82 procent – og 87 procent i København - af de adspurgte i en undersøgelse foretaget af YouGov for SEAT svarer således, at de ’i nogen grad’, ’i høj grad’ eller ’i meget høj grad’ mener, at deres medtrafikanter kører egoistisk og uden at tage hensyn.

Det nytter jo ikke noget at lave smukke biler, der også bliver stadigt mere teknologisk avancerede og sikre og fx selv kan bremse op for gående, stramme selen og endda vække føreren, hvis vi som trafikanter ikke gør køreturen til en god oplevelse. Vi vil derfor sætte fokus på opførsel i trafikken og kommer bl.a. med en række konkrete opfordringer til danske bilister om at vise mere hensyn i trafikken og køre smukt, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT I Danmark, der med kampagnen ’Kør Smukt’ bl.a. vil have os til at give plads, blinke af og vinke frem i trafikken.

Se mere på:
http://www.semler.dk/Nyheder/Seneste-nyheder/?articleid=1779

 

Program:

SEAT - hvem er vi?
Analyse - hvad tænker bilisterne i Danmark?
Kommunikation - hvad vil SEAT med kommunikationen?
Bilerne - hvad kan bilerne i dag med fokus på sikkerhed?

Undervejs vil der blive serveret en sandwich.

Kommende arrangementer
fra IDA Automotive

27 mar.
Generalforsamling IDA Automotive
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 27. marts kl. 18:30
27 mar.
Særligt miljøvenlige varebiler fra Iveco på el, biogas og diesel
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 27. marts kl. 19:00
25 apr.
Besøg DSB og Vejdirektoratets nye Trafikcenter Øst
  • Trafiktårn Øst, København V
  • onsdag d. 25. april kl. 15:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close