20-10-2018 02:21:14

Køreteknisk kursus, Trin 1, FDM Sjællandsringen

Til dig, som gerne vil være en sikker bilist. Det at muligt at tilmelde ledsager. Du bliver udfordret på tørre og glatte baner i forskellige sværhedsgrader. Kurset foregår i egen bil. 3 hold med 10 deltagere på hvert hold.
Arrangør: IDA Automotive

Med et køreteknisk kursus hos FDM bliver du ikke bare en bedre bilist; du får også større forståelse for sikkerhed og teknik, og du får det mentale overskud, som gør, at du bogstaveligt talt kan styre dig ud af en kritisk situation i trafikken.

Uanset om du kommer for at teste dine færdigheder, blive mere sikker i trafikken eller lære din nye bil bedre at kende, så kommer FDMs køretekniske kurser rundt om det hele -både det praktiske, det teoretiske og det menneskelige.

Foreløbig er der plads til 20, men er der stor interesse, har FDM plads til at vi bliver 30 eller max. 40. Så venteliste er mulig.

Forplejning:
IDA Automotive er vært ved en sandwich og kaffe/the/kage.

På kurset lærer du at:
○ Foretage undvigemanøvre med høj hastighed på både tørt og glat underlag
○ Nedbremse dit køretøj på kortest mulig afstand
○ Genvinde vejgreb i forbindelse med udskridning
○ Vurdere din bremselængde på tør og glat vej

På tør bane lærer du:
○ Slalomkørsel
○ Katastrofebremsning
○ Dobbelt undvigemanøvre
○ Bremse-og undvigemanøvre

På glat bane lærer du:
○ Katastrofeopbremsning
○ Bremse-og undvigemanøvre
○ Opretning af forhjulsudskridning i glat sving
○ Opretning af baghjulsudskridning i glat sving

Teoretisk lærer du:
○ Hvordan anti udskridningssystemet ESC fungerer og hvorfor valg af dæk og dæktyper er vigtigt
○ Vi udfordrer også din viden om bilens sikkerhedssystemer samt dit kendskab til færdselsloven
○ Menneskeligt arbejder vi med dit mentale overskud. Vi lærer dig hvordan du og din bil reagerer i pressede situationer, og vi udfordrer dine holdninger i forhold til det at være bilist

Hvordan foregår kurset?
Du lærer gennem dialog baseret undervisning tingene både i teori og i praksis, og øvelserne foregår i din egen bil.

Vi gennemgår bilens sikkerhedssystemer, og du træner de praktiske øvelser – under kyndig vejledning af professionelle instruktører, som hele tiden er i radiokontakt med dig. Kurset varer i alt seks timer, og der er god forplejning hele dagen.

Hvordan afsluttes kurset?
Kurserne afsluttes med en evaluering, og du får udleveret dit kursusbevis. Efter Køreteknisk kursus niveau 1, kan du tilmelde dig niveau 2, hvor du og din bil udfordres på et højere niveau, med højere hastigheder og mere komplicerede øvelser.

Se FDMs kursusbeskrivelse

Spar 600 kr. på kurset hvis du er IDA Automotive medlem! Medlemskab af IDA Automotive er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk).

Alle kan gratis tilmelde sig IDA Automotives nyhedsmail og få info om de sidste nye arrangementer: Tilmeld dig nyhedsmail her.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår.

Tilvalg

Ledsager
kr. 1.195

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close