22-10-2018 12:16:30

Kollektiv trafik: Velfærd eller bæredygtighed?

Er kollektiv trafik anno 2014 et velfærdsgode, eller er kollektiv trafik et bæredygtigt alternativ til biltrafikken? Og er svarene på disse spørgsmål mon forskellige i Nordjylland og i København?
Arrangør: Nordjyske Planlæggere, IDA Nord

Disse spørgsmål har Nordjyske Planlæggere sat sig for at finde svarene på. Derfor har Nordjyske Planlæggere inviteret to personer med et indgående kendskab til kollektiv trafik – ikke blot på et teoretisk plan – men på et meget praktisk plan.

Oplægsholdere til dette fyraftensmøde er Signe Klintgaard Korac, som har mere end 13 års erfaring i Nordjyllands Trafikselskab og siden 2011 chef for NT's afdeling for Trafik & Rådgivning, og Lars Richter, der er områdechef for Sjælland i Trafikselskabet Movia.

Signe og Lars vil give deres bud på, hvilken rolle kollektiv trafik har i deres respektive landsdele i dag, men vil også komme med (forsigtige) bud på, om den rolle kan forventes at ændre sig de næste 10 år. Og i så fald i hvilken retning.

Nordjyske Planlæggere ser frem til at byde velkommen til et fyraftensmøde, hvor vi søger svarene på, hvad vi kan forvente af fremtidens kollektive trafik. Efter oplæggene fra Signe og Lars bliver der rig mulighed for spørgsmål og debat, inden mødet afsluttes med et lettere traktement og networking.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Kommende arrangementer
fra Nordjyske Planlæggere, IDA Nord

31 okt.
Alle taler om borgerinddragelse og samskabelse. Men hvad er det egentligt?
  • Hotel Aalborg, Aalborg
  • onsdag d. 31. oktober kl. 16:00
7 nov.
GIS-Kursus
  • Studenterhuset, Aalborg
  • onsdag d. 07. november kl. 16:30
15 nov.
Planlægning set med developerens øjne
  • Nordkraft, Aalborg
  • torsdag d. 15. november kl. 17:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close