10-12-2018 05:40:05

Kom og oplev materiale- og strukturtest i verdensklasse

CASMaT er et helt nyt center til test af materialer og strukturer, sikret via en donation på DKK 76 mio. fra Villum Fonden. Der testes i alle størrelser - fra mikrometer størrelse med interne strukturanalyser, til fuldskala vindmøllevinger.
Arrangør: IDA Mechanical Nordsjælland

Vi mødes kl. 17:00, hvor programmet starter med årsmøde i IDA Mechanical NordSjælland, hvor du kan møde dit netværk og nyde en sandwich og vand imens IDA Mechanical Nordsjælland kort fortæller om deres aktiviteter. Kun medlemmer af IDA har stemmeret til årsmødet.

Herefter får vi en præsentation af CASMaT, de muligheder de nye faciliteter giver forskerne, samt deres igangværende forskning. Derefter får vi en guidet rundvisning på DTU Structural Lab hvor der vil være mulighed for at se udstyret og stille spørgsmål.

LIDT INFO OM CASMaT
Villum Center for Advanced Structural and Material Testing, forkortet CASMaT, er et helt nyt og avanceret center til test af strukturer og materialer i alle størrelser. Centeret åbnede 7. november sidste år og tilbyder forskerne på DTU helt nye muligheder for at teste og analysere materialer og komponenter.

CASMaT er et samarbejde mellem DTU Byg, DTU Mekanik og DTU Vindenergi og er fysisk fordelt på tre laboratorier på hhv. DTU Lyngby Campus og DTU Risø Campus.

http://www.casmat.dtu.dk/

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close