16-10-2018 08:38:28

Kommunikation på tværs af kulturer

Mange ingeniører er i en arbejdssituation, hvor deres samarbejdspartnere eller kolleger har en anden kulturel baggrund end dem selv. Dette kursus giver nyttig viden om sammenhænge mellem kultur og kommunikation.
Arrangør: AVU, IDA Sjælland

Mange ingeniører er i en arbejdssituation, hvor deres samarbejdspartnere eller kolleger har en anden kulturel baggrund end dem selv. Dette kan føre til misforståelser og frustration og en oplevelse af, at kulturelle forskelle gør kommunikationen svær. Samtalen kan hæmmes af forskellige opfattelser af situationen, og fordomme kan komme til at forstyrre fagligheden.

Kurset giver dig nyttig viden, der hjælper dig i dit daglige arbejde. Kurset fokuserer på sammenhænge mellem kultur og kommunikation – og hvordan kultur præger din kommunikation.

Lær om forskellige syn på status, magt og autoritet, og om hvorfor læren om andre kulturer kan vise sig at være nyttig. Du får indblik i, hvordan din opfattelse af ”de andre” også er et resultat af, hvor du har din viden fra. Lær om forskellige syn på status, magt og autoritet, og om hvorfor læren om andre kulturer kan vise sig at være nyttig. Få styrket din kompetence til at kommunikere på tværs af kulturelle forskelle og få viden om kulturens betydning for kommunikationen.

Oplægsholder: Anne Lindhardt, Kommunikation & Kultur, København

Anne Lindhardt er cand.mag. i Kinesisk, Psykologi og Pædagogik

 

Tilvalg

Ledsager
kr. 180

Kommende arrangementer
fra AVU, IDA Sjælland

6 nov.
Hvem har en "HJERNESTARTER" liggende?
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 06. november kl. 17:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close