09-12-2018 20:46:35

Kulturforståelse for ledere

Der er Bundlinje i Mangfoldighed
Arrangør: IDA Lederforum Hovedstaden

De fleste virksomheder og organisationer går imod større diversitet og ikke mindre. En diversitet der kan påvirke produktivitet og performance på to måder: Negativt og positivt.

Det negative opstår, når kulturforskelle skaber misforståelser og frustrationer i det daglige. Der er imidlertid  dokumentation for at mangfoldigheden kan give en række fordele. Faktisk større fordele end man kan høste i den homogene organisation.

Nøglen til denne fordel går igennem ledelsen. Mangfoldighed bliver ikke til en fordel af sig selv, men kræver såkaldt kulturel intelligens. For medarbejdernes forestillinger om alt fra ledelse, til kommunikation, feedback og arbejdsindhold varierer kraftigt imellem kulturer og den moderne leder skal være klædt på til denne udfordring for at vende mangfoldigheden til en fordel.

I oplægget ser vi på, hvad kulturelt intelligent ledelse konkret er for en størrelse, og hvad der skal til for at opnå succes som leder.

 

Dennis Nørmark, Chef konsulent og partner, MSc. Antropologi. Dennis er en af de få certificerede CQ facilitator I Europa. Han er også en af de drivende kræfter bag Living Institutes kurser og workshops. Han er tidligere underviser hos antropologiafdelingen ved Aarhus universitet og er forfatter af den meget solgte bog ‘Cultural Intelligence for Stone-age Brains – working with Danes and beyond’ og ‘Det virkelige Menneske'.   

Han er ydermere skuespiller, kommentator og kritiker for  Jyllands Posten. Dennis har faciliteret kurser, workshops, rådgivning og seminarer for Danisco, Mærsk Drilling, Leo pharma, Vestas, Siemens, Rambøll, Dong Energy, Ecco, Fujitsu, Ministry of Foreign Affairs, Denmark, DGS Oticon, Novo Nordisk, Merck, Embassy of the United States I Denmark, Nordea, Danske Bank F.L. Smidth, Chevron og mange flere.

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum Hovedstaden

8 jan.
Projektledelse med maven
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 08. januar kl. 16:00
15 jan.
Infomøde om kursusrække: Sådan kommer du ind i en startup
  • IDA Innovate, København V
  • tirsdag d. 15. januar kl. 17:00
24 jan.
Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 24. januar kl. 08:30
28 jan.
Lav den bedste forretningsmodel på 3 timer
  • IDA Mødecenter, København V
  • mandag d. 28. januar kl. 17:00
14 feb.
Ledelse med TQM & LEAN
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 14. februar kl. 13:30
Se alle kommende arrangementer fra IDA Lederforum Hovedstaden

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close