19-11-2018 02:14:18

Kursus i agil projektledelse med internationalt anerkendt certificering

En unik mulighed for at blive certificeret i agil projektledelse, efter 3 dages kursus, til en yderst favorabel pris. Kurset er særdeles operationelt orienteret og afsluttes med certificeringen ”Agile Foundation”, der udbydes af DSDM i England.
Arrangør: IDA Lederforum Midt/Vest
Medarrangører: IDA Embedded, IDA Lederforum, IDA Lederforum Syddanmark, IDA Proces, Aarhus Afdeling, IDA Østjylland

Kursus i Agil Projektledelse med internationalt anerkendt certificering

En unik mulighed for at blive certificeret i agil projektledelse, efter 3 dages kursus, til en yderst favorabel pris.

Kurset er særdeles operationelt orienteret og afsluttes med certificeringen ”Agile Foundation”, der udbydes af DSDM i England. Certificeringen administreres på kurset af Lasse Sørensen fra Plan A. Han har taget en række af DSDMs certificeringer, startende tilbage i 2008.

På kurset får du en intensiv indføring i DSDMs agile principper, samt en række konkrete værktøjer til at lede dine agile projekter succesfuldt. Kurset gennemgår metoder og ledelsesstile, der virker i agile projekter, og ved slutningen af kurset er du forberedt til DSDMs internationale certificering. DSDM er en non profit organisation, som blev etableret i 1994 og er den ene af to agile retninger, Digitaliseringsstyrelsen anvendte som grundlag for at etablere K03-kontrakten – Statens agile standardkontrakt.

Mange har hørt om agile projekter eller SCRUM-teams, der ikke rigtigt høster de forventede gevinster. Eller at den agile projektmetode ikke er egnet til store projekter. Lasse Sørensen, Plan A vil undervejs i kurset basere undervisningen på virkelige cases, hvor han som agil coach i flere komplekse SAP projekter, har bevist metodens værdi.

Deltag – og få viden og værktøjer til at høste de forventede udbytter, samt spare omkostninger og kalendertid i jeres projekter. Og ikke mindst – få en certificering, som viser, at du mestrer den agile metode.

Undervisningen anvender: Teori, cases, eget projekt og refleksion. Denne varierede undervisningsform har vist sig, at give den bedste indlæring.

Undervisningen foregår på dansk, mens undervisningsmaterialet og certificeringen er på engelsk. Certificeringen foregår som en multiple choice besvarelse. Undervisningen er opbygget, så den tilfredsstiller certificeringens krav om:

·       Tailoring (tilpasning til projektmiljøet)
·       Prioritisation, Planning and Delivery
·       Feedback and Adaption
·       Individual Leadership Style
·       Leadership Skills
·       Handling Team Dynamics
·       Customer and Stakeholder Involvement

Selve certificeringen (som er frivillig) varer en time og gennemføres uden hjælpemidler af nogen art ved slutningen af tredje kursusdag. Der er 60 multiple choice-spørgsmål, hvoraf minimum 42 skal besvares korrekt for at bestå.

Målgruppen for kurset er:
Projektledere, programledere, projektdeltagere, ledere, medarbejdere i projektsupportfunktioner og andre, der ønsker at få en effektiv indføring i de agile metoder, som beviseligt skaber mere succesfulde projekter.

Se mere om DSDM her: DSDM eller her: Wikipedia
Se mere om kurset her: Agil Projektledelse med Certificering
Se mere om Plan A her: Plan A
Se mere om Lasse Sørensen her: Lasse Sørensen

Program:

Dag 1 (9:00 – 16:30)
Gældende tankesæt - Lær dit team at kende – Præsentation - Underliggende tankesæt - Agil historik – Projekttrekant – Projektorganisation – Ledelsesstil – Projektmodel - Indlæringskurve i projekter – Facilitering

Dag 2 (9:00 – 16:30)
Dialogbaseret produktnedbrydning - Dialogbaseret kravproces (højniveau) - Dialogbaseret planlægning (højniveau) - Dialogbaseret planlægning (detaljeret) – Dialogbaseret kravproces (detaljeret) – Retrospective

Dag 3 (9:00 – 15:30)
Informationsradiator - Stand up opgraderet med positiv psykologi – Demo – Sprintskifte – Værktøjskassen – Certificering i DSDM Agile Foundation


Praktisk:
Sted: EY-Huset, Værkmestergade 25, 15. sal, 8000 Aarhus C
Tid: Onsdag den 11. marts til fredag den 13. marts 2015 alle dage 9:00 - 16.30 fredag dog 9:00 – 15:30.
Tilmeldingsfrist: mandag den 2. marts 2015 (vi har et begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding tilrådes - bemærk at der er bindende tilmelding)

Kurset arrangeres af IDA Lederforum Midtjylland i samarbejde med IDA Lederforum Syddanmark, IDA Proces, IDA Embedded og IDA Aarhus Afdeling.
Som IDA medlem er medlemskab af IDA selskaber gratis. Du kan finde mere information og oprette medlemskab på IDAs website.

Pris: Kr. 8.900,- for medlemmer af IDA Lederforum eller de samarbejdende selskaber og kr. 9.900,- for IDA medlemmer. Prisen inkluderer certificering, kompendie og forplejning (formiddag, frokost og eftermiddag), men er eksklusive overnatning.

Har du spørgsmål til kurset inden tilmelding kontakt da: Tina Bergmann Olesen, IDA: tol@ida.dk eller Julie Kirketerp: juk@ida.dk

 

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum Midt/Vest

6 dec.
Teknologisk foredrag med Nikolaj Sonne
  • SVM Automatik A/S, Silkeborg
  • torsdag d. 06. december kl. 17:30
20 feb.
Coach dig selv! - kraftfulde spørgsmål, der kan skabe forandringer i din hverdag
  • EY Huset, Aarhus C
  • onsdag d. 20. februar kl. 17:00
9 apr.
Kend din tidstype og få styr på planlægningen
  • EY-Huset, Aarhus C.
  • tirsdag d. 09. april kl. 17:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close