17-12-2018 20:38:30

La Traviata i Malmø Operaen med forud Foajémiddag

Kærligheden forvandles til intens drama med ulykkelig udgang. Verdis mesterværk La Traviata er en af de smukkeste operaer, der nogensinde er skrevet, og Violetta Valéry er én af de største heltinder. Patricia Petibon har sin debutrolle som Violetta.
Arrangør: KulturForum, IDA København
arrangementsbillede

Den smukke og karismatiske prostituerede, Violetta Valéry, med rige mænd som kunder, står over for et skelsættende valg: penge eller kærlighed? Violetta vælger kærligheden og forelsker sig i sin unge beundrer, Alfredo Germont, men beslutningen viser sig at få frygtelige konsekvenser, da hans familie overhovedet ikke vil acceptere de to unges valg. Violetta lider af en svær sygdom, som gør hende svagere og svagere.

Kærligheden forvandles til intens drama med ulykkelig udgang.

Verdis mesterværk La Traviata er en af de smukkeste operaer, der nogensinde er skrevet, og Violetta Valéry er én af de største heltinder.

Världssopranen Patricia Petibon gör rolldebut som Violetta och alternerar med Rebecca Nelsen som häromåret gjorde succé som Susanna i Figaros bröllop. För regin står Olivier Py, chef för festivalen i Avignon. På dirigentpulten alternerar venezuelanske Rafael Payare som lagt världen för sina fötter och det eftertraktade finländska stjärnskottet Dalia Stasevska.

Musik Giuseppe Verdi
Libretto Francesco Maria Piave efter Alexandre Dumas roman Kameliadamen

Middagen inden forestillingen
Inden forestillingen kl. 16 mødes vi i Malmö Operaens Foyere kl. 14:00 ,hvor vi skal nyde en 3-retters Foajémiddag.
I menyn ingår också ett glas vin/öl/ eller två alkoholfritt alternativ Drikkevarer derudover inkl. evt. svenskvand på bordet er for egen regning (spørg efter postevand). Du kan välja om du önskar ordinarie eller vegetariskt alternativ. Middagen serveras 2 timmar innan föreställning och i pausen serveras en kaffe och chokladpralin.

Husk at Operaen og Grillen er kontantløs. Billetterne - rk. 10 til 13 (skulle gerne være midtfor) - vil blive udleveret udenfor Operaen (kvart i 14) eller kommer vi ikke ind til foyeren, vor vi skal spise.

Italiensk med svensk tekstning.

Arrangør: Henrik Nielsen /IDA Kulturforum 40 50 41 54 (Forbeholdt IDA medlemmer!)
Tilmeldingen er bindende efter slutsalgsdato.

Til malmøoperaen
Tag f.eks. toget til Malmö Central og nyd turen gennem de hyggelige pladser og gågader til Operaen. Skulle vejret blive dårligt, kan I stå af på den ny flotte station, Triangeln - der ligger kun 10 min.'s gang fra Operaen. Det billigste er at købe en familiebillet (max 2 voksne og 2 børn) til knap 300 kr. fra Kbh. til Malmö (tur-retur inden for samme døgn). På www.malmoopera.se kan I se et kort med Operaens beliggenhed.

Parkering finns bakom stora scen mot avgift vardagar 9-21 (Vit zone avgiftsfri lørdag og søndag). Hvis man parkerer i grøn zone, så det gratis om søndagen. Easypark app. kan anvendes til parkering i hverdagen - husk at indstille til Sverige.

Tilvalg

Ledsager
kr. 825

Kommende arrangementer
fra KulturForum, IDA København

6 jan.
Operabio - Marnie
  • Imperial Bio, København
  • søndag d. 06. januar kl. 09:30
10 jan.
4 aftener om jazzens historie i USA - Fra Armstrong til Dizzy
  • Herlev Medborgerhus, Herlev
  • torsdag d. 10. januar kl. 18:45
12 jan.
NYTÅRSGALLA MED DE 4 OPERETTETENORER
  • Bremen Teater, København V
  • lørdag d. 12. januar kl. 15:00
13 jan.
Operabio - La Traviata
  • Imperial Bio, København
  • søndag d. 13. januar kl. 09:30
18 jan.
JENS HAGE, HVAD DER KAN TÆNKES KAN TEGNES
  • Nivaagaards Malerisamling, Nivå
  • fredag d. 18. januar kl. 11:00
Se alle kommende arrangementer fra KulturForum, IDA København

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close