21-11-2018 03:03:06

Lean Six Sigma – hvad giver det dig og din virksomhed? on demand webinar

On demand webinar: Få en grundig introduktion til Lean Six Sigma, og hør hvad det er for en størrelse og hvad det tilfører din virksomhed eller organisation. Webinaret er optaget under afholdelse af et fysisk møde i Ingeniørhuset 20/4.
Arrangør: IDA Mechanical København
Medarrangører: IDA Mechanical, IDA Mechanical Fyn, IDA Mechanical Nordsjælland, IDA Mechanical Sjælland, IDA Mechanical Syd
Begrebet Lean er efterhånden velkendt. Ordet skal sættes foran grundledet, så er man med på noderne. Lean produktion, Lean service osv. Six Sigma er måske mindre bekendt.
 
Nogle ser det som et kvalitetssystem med 3,4 ppm som den højeste fejlrate. Andre ser det koblet til Lean, som en overordnet ledelsesfilosofi, og det gælder i hvert fald for webinarets foredragholder, Jens Folke, der er uddannet Master Black Belt i USA og har undervist og certificeret danske ingeniører som Green Belts, Black Belts og Master Black Belts gennem de sidste 8 år.
 
Foredragets første del bringer os igennem historikken for Lean Six Sigma, dets rødder og interaktion med andre strategiværktøjer som Balanced Scorecard, Theory of Constraints, Lean Management mm.
 
Efter pausen fokuseres på certificeringen. Hvem er blevet certificeret? Eksempler på cases. Hvad har det betydet for dem og deres virksomhed? Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger udbyder? Kan det betale sig?
 
Webinaret er optaget under afholdelse af et fysisk møde i Ingeniørhuset 20/4. 

Kommende arrangementer
fra IDA Mechanical København

26 nov.
Augmented reality i praksis hos MAN Energy Solutions
  • IDA Mødecenter, København V
  • mandag d. 26. november kl. 17:45
2 dec.
Film og foredrag i Planetariet
  • Tycho Brahe Planetarium, København V
  • søndag d. 02. december kl. 09:30
5 dec.
Film og foredrag i Planetariet
  • Tycho Brahe Planetarium, København V
  • onsdag d. 05. december kl. 19:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close