20-11-2018 23:12:30

Led opad – og få succes med din chef

Hør hvad ledelse opad betyder, hvorfor det er afgørende at du gør det, hvordan du gør, og ikke mindst hvordan du undgår de største faldgruber ved at lede opad.
Arrangør: Kvindeudvalg, IDA Østjylland
Din chef skal se godt ud!
 
Og det er din opgave at hjælpe til med det projekt. Jo bedre du kan klæde din chef på, jo mere indflydelse får du. Plus at du placerer dig selv i et langt bedre position, fordi din chef kommer til at værdsætte dig og dine input. 
 
Det er nemlig ikke nok at du sidder og venter på instrukser og retninger fra din chef. I hvert fald ikke hvis du vil sikre at dine input bliver taget med, inden der træffes beslutninger på dit område. 
 
I dette foredrag hører du hvad ledelse opad betyder, hvorfor det er afgørende at du gør det, hvordan du gør, og ikke mindst hvordan du undgår de største faldgruber ved at lede opad. 
 
Foredragsholderen er Annette Klausen Bengtsson, som er indehaver af Mindfocus, hvor hun udvikler modige mellemledere. Foredraget er baseret på den bog Annette har skrevet om at lede opad, og som udkommer på Forlaget Djøf i Marts 2015. 
 
Annette´s stil er intens, direkte og provokerende, og hun bliver ofte kaldt omsorgsfuld på den benhårde måde. Du kan altså forvente at der ikke bliver lagt fingre imellem, og at hun giver dig noget at tænke over. 
 
Foredraget varer 1,5 time efterfulgt af 30 minutters spørgerunde.
 
Der vil blive serveret et let aftensmåltid i løbet af foredraget.

Tilvalg

Ledsager
kr. 400

Kommende arrangementer
fra Kvindeudvalg, IDA Østjylland

9 dec.
Børn, Æbleskiver, VR og micro:bit
  • Alexandra Instituttet, Aarhus N
  • søndag d. 09. december kl. 10:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close