14-11-2018 13:01:10

Ledelse af teamkulturen sparer ressourcer og skaber innovation v/Elisabeth Plum - on demand webinar

Ledelse af teamkulturen sparer ressourcer og skaber innovation
Arrangør: IDA Lederforum

(Dette webinar er optaget d. 03-10-2014)

Det er sværere at lede et team end det er at lede enkeltpersoner, for et team er en kompleks størrelsemed sociale dynamikker, som ikke altid er nemme at styre. Teamet består ofte af personer med forskellige uddannelser,  arbejdsfunktioner, erfaringer og måske også nationaliteter, og når de kombinerer deres kompetencer har de potentiale til at skabe resultater, der overgår, hvad medlemmerne kan præstere hver for sig.

Men mange steder ser vi, at misforståelser, manglende videndeling, konflikter eller overdreven trang til konsensus fører til tidsspilde, så teamet ikke kan levere en optimal opgaveløsning. Det gælder for tværfaglige teams og tværnationale teams, små og store teams, projektteams og faste teams samt interne og tværsektorielle teams.

Mange ledere har prøvet at sammensætte et team af dygtige og engagerede fagfolk og har måske også fået medlemmernes øjne op for, at de har forskellige sociale teamroller, der gerne skal supplere hinanden. Og alligevel opnår teamet ikke de forventede resultater eller skaber den nytænkning, man havde håbet på.

Den afgørende faktor er den teamkultur lederne og medlemmerne skaber. For nogle teamkulturer hæmmer samarbejdet og resultaterne, mens andre teamkulturer aktiverer medlemmernes kompetencer, så de får det bedste frem i hinanden.

I indlægget introducerer Elisabeth Plum sin nye Team Potentiale™ Model, der viser fire forskellige teamkulturer, der adskiller sig fra hinanden på den måde medlemmerne evner at bruge deres indbyrdes forskelle i for eksempel faglighed, erfaringer, arbejdsfunktion, personlighed og nationalitet.

Team Potentiale™ Modellen beskriver ikke blot teamets aktuelle kultur, men er handlingsanvisende og giver ideer til, hvordan leder og teammedlemmer kan bidrage til konstruktive sociale dynamikker, der effektiviserer teamets samarbejde.

Dette indlæg giver:

- overblik og analysekraft til at lede teamets samarbejde

- et nyt sprog om teamets sociale dynamikker

- inspiration og redskaber til at aktivere teamets skjulte ressourcer.


Dette indlæg er for ledere, der ønsker inspiration og viden til at tage det næste skridt i deres teamledelse og skabe mere værdi for virksomheden. Ledere der også gerne vil have det sjovere, når de leder deres teams.

 

TILMELDINGSPROCEDURE:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Oplægsholder: Elisabeth Plum, forfatter, rådgiver og designer af ledelsesredskaber, Plum & Co ApS

Det er gratis at se webinaret.

DOWNLOAD Præsentationer:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

Arrangør: IDA Lederforum

 

 

 

 

  

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum

20 nov.
LinkedIn for professionelle
  • IDA Bryggen, København V
  • tirsdag d. 20. november kl. 17:00
28 nov.
Ledelsens ansvar for at opbygge et godt omdømme
  • IDA Mødecenter, København V
  • onsdag d. 28. november kl. 16:00
29 nov.
Ledelse der styrker 2018
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 29. november kl. 09:00
29 nov.
Krav til fremtidens leder – et unikt foredrag!
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 29. november kl. 17:00
3 dec.
Personlig Kommunikation
  • IDA, København V
  • mandag d. 03. december kl. 17:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Lederforum

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close