17-10-2018 07:39:25

LINUX - et spadestik dybere. Lyd- og videomanipulation

Arrangør: Produktionsteknisk Gruppe, IDA Nordsjælland


Civilingeniør Niels Jensen, der har stor erfaring med Linux, vil på dette møde vise programmet ffmpeg, som er et linux kommandolinie værktøj til manipulering af alle typer lyd og vidoe filer. Der vil være en kort gennemgang af nogle af de enkleste ffmpeg kommandoer til konvertering af eksempelvis videofiler optaget med et digitals kamera til brug på internet eller fjernsyn. Det vil også blive vist, hvorledes dette kan sættes sammen til et script, som genererer filer, som kan brændes på en DVD til afspilning i ens vidoeafspiller.

Der findes også en del forskellige grafiske værktøjer til fremstilling af DVD til afspilning på ens fjernsyn. Et af disse vil kort blive gennemgået. Kvaliteten af de forskellige programmer og behovet for computer hardware til vidoemanipulation vil også blive berørt.

 
Pris: 50 kr. Deltagelse iht IDAs regler. Begrænset antal pladser. Sidste tilmelding 27. februar. I pausen er der en let anretning.

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

Kommende arrangementer
fra Produktionsteknisk Gruppe, IDA Nordsjælland

25 okt.
Når robotter og kunstig intelligens tager over i produktionen
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 25. oktober kl. 16:45
15 nov.
Jagten på de grundlæggende naturlove
  • Pharmakon A/S, Hillerød
  • torsdag d. 15. november kl. 18:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close