12-11-2018 23:50:21

Madpakker og bluesrock, ZZ top kommer til Aalborg sidste chance den 13/3

De er cool, de har stil, de har humor og så spiller de en fabelagtige Texas-bluesrock der med garanti får hele Skovdalen til at gynge. Kom og deltag, vi starter med lidt mad og en øl inden portene åbnes. ZZ TOP rammer Aalborg
Arrangør: Aalborg Afdeling, IDA Nord

ZZ Top til Skovdalen Aalborg

Aalborg afdelingen har skaffet 30 biletter til ZZ top i Skovdalen, for at gøre dette til en festlig aften, starter vi med socialt samvær under træerne på plænen overfor indgangen, hvor der vil være lidt mad og drikke.

De er cool, de har stil, de har humor og så spiller de en fabelagtige Texas-bluesrock der med garanti får hele Skovdalen til at gynge.

Den 18. juni 2014 spiller Billy Gibbons, Dusty Hill og Frank Beard, bedre kendt som ZZ Top i Skovdalen, Aalborg. "That Li'l Old Band From Texas" har holdt sammen i snart 45 år. De er stadig et hårdt arbejdende band, der elsker at spille koncerter, og vi publikummet, bliver aldrig trætte af deres sumpede Texas-boogie.

De udgav sidste år albummet "La Futura" der af anmeldere er udråbt til det bedste album siden deres storhedstid i midt firserne. ZZ Top er ikke et band, der har forsøgt at forny sig gennem årene. Det ville også nærmest være helligbrøde, når nu de to langskæggede frontfigurer har gjort ZZ Top til et synonym for bluesrock. De har heller ikke fornyet sig på "La Futura", men med superproduceren Rick Rubin bag pulten har de fundet ind til kernen af ZZ Top, fundet det sted hvor blusen gør mest ondt og og hvor riffene gynger med største kraft. De lyder mere bidske og upolerede nu, end de har gjort længe. Det er bluesrock fra hjertet.

De slog for alvor igennem helt tilbage i 1973 med albummet "Tres Hombres" med hitsinglen "La Grande". Det er et nummer der holder den dag i dag, og det er som regel at finde på sætlisten. De storhittede i midt firserne med albummet "Eliminator" der havde hitsinglerne "Gimme All Your Lovin", "Legs" og "Sharp Dressed Man". Det er også derfra vi husker musikvideoerne med bilerne, de bikiniklædte kvinder og de pelsforede guitarer.

Billy Bibbons er en gudsbenådet guitarist, der sammen med Dusty Hill på bass og Frank Beard på trommer træfsikkert leverer deres texas-bluesrock, at de også gør det med stil, er nærmest en selvfølgelighed.

Det er bare at lade skægget gro, drømme om en varm sommeraften i den smukke Skovdal, måske øve lidt på luftguitaren, og den 18. juni 2014 er det bare med at komme afsted til ZZ Top.

Tilvalg

Ledsager
kr. 450

Kommende arrangementer
fra Aalborg Afdeling, IDA Nord

14 nov.
Space Talks på GomSpace
  • GomSpace, Aalborg Øst
  • onsdag d. 14. november kl. 16:00
15 nov.
Bordfodboldturnering for makkerpar inkl. 3 øl/vand
  • Aalborg Bordfodboldforening, Aalborg
  • torsdag d. 15. november kl. 18:45
23 nov.
Kom og smag Juleøllen og andre lækre øl på Nibe Bryghus
  • Nibe Bryghus, Nibe
  • fredag d. 23. november kl. 18:00
25 nov.
Leos Legeland for alle aldre + mad - Leos Legeland, All ages + lunch
  • Leos Legeland Aalborg, Aalborg
  • søndag d. 25. november kl. 10:05
26 nov.
Kom og smag julen ind
  • Sigurd Müller Vinhandel A/S, Aalborg SV
  • mandag d. 26. november kl. 18:00
Se alle kommende arrangementer fra Aalborg Afdeling, IDA Nord

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close