23-10-2018 07:35:04

Maleficent

Eventyret om Tornerose fortælles for en gangs skyld fra skurkens side.
Arrangør: YngreForum, IDA København
I den nye Disney film er det den onde heks Maleficent der fortæller historien. Filmen viser de oplevelser der i sidste ende gør Maleficent til en skurk og får hende til at forhekse den unge prinsesse Aurora og gøre hende til Tornerose.
Maleficent var tidligere en fe men da hun fik stjålet sine vinger tog hun hævn ved at forbande den lille prinsesse Aurora. Forbandelsen siger, at prinsessen på sin 16 års fødselsdag vil falde i en dyb søvn. En søvn, der kun kan brydes af ægte kærlighed. Dog opsøger Maleficent prinsesse Aurora i hendes skjul i skoven for at fortælle om hendes side af historien. Aurora er nu i klemme i et magtspil mellem hendes far, kongen, og Maleficent, den dystre dronning af skoven, og ser pludselig sig selv som en vigtig brik i krigen mellem de to.
Filmen giver et nyt og mere nuanceret billede af den velkendte historie. Er Maleficent så slem som hun bliver opstillet som og er den gode konge så ubetinget retfærdig som historien altid har fortalt?
 
 
I hovedrollen som Maleficent ses Angelina Jolie i en yderst frygtindgydende version med djævlehorn og blodrøde læber. Den smukke Elle Fanning spiller prinsesse Aurora.
 
 
Bemærk:
Vi byder velkommen i Falkoner Bio kl. 17.30 og der uddeles billetter og serveres sodavand/kildevand og popcorn. Filmen starter kl. 18.
 
Ledsagere er velkomne til en pris à 80 kr. stykket.
 

Tilmelding og billetter:
Du får ikke tilsendt en billet ved tilmelding. Billetter skal afhentes i biografen samme dag, hvor YngreForum deler billetter ud fra. kl. 17.30 til kl. 17.55.

Der deles billetter ud en række ad gangen, startende med den bagerste række i salen.

Husk at medbringe kvittering for tilmelding som dokumentation i tilfælde af tvivl om din tilmeldelse.
OBS! Tilmeldingen er bindende og ubenyttede eller uafhentede billetter refunderes ikke.  

 
 

 

Tilvalg

Ledsager
kr. 80

Kommende arrangementer
fra YngreForum, IDA København

17 nov.
Comedy med Ruben Søltoft “Ting fra min mund”
  • Bremen Teater, København V
  • lørdag d. 17. november kl. 21:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close