18-11-2018 19:49:45

Mangfoldighed skaber vækst

IDAs Temaår 2012/13: Global Cooperation – the Key to Prosperity inviterer i samarbejde med IDA Fyn, IDA Syd og IDAs Ligestillingsudvalg til gå hjem-møde om temaet: mangfoldighed som driver for innovation og vækst i små- og mellemstore virksomheder”.
Arrangør: Ingeniørforeningen, IDA
Medarrangører: AVU, IDA Fyn, IDA Syd
Har din virksomhed ambitioner om vækst og om at opdyrke nye markeder uden for Danmarks grænser? Hvis svaret er ja, kan ansættelse af en ingeniør med en anden sproglig og kulturel baggrund end dansk være et skridt på vejen.

 

At få adgang til et nyt marked kræver et godt kendskab til myndighedskravene på stedet. Men lige så afgørende er det, at der i virksomheden er personer med et indgående kendskab til det sprog, der tales, og til den lokale kultur.

 

Tag din chef - eller en medarbejder - med til dette gå hjem møde og få indsigt i hvordan en ingeniør eller en cand. scient. med en anden sproglig og kulturel baggrund end dansk, kan være med til at skabe vækst i jeres virksomhed.

 

Hør også, hvordan nogle af de barrierer, der er, for at tiltrække medarbejdere fra udlandet kan overvindes. På mødet vil der også være en case, som viser at mangfoldighed giver udbytte for virksomhederne.

 

Mød bl.a. Linda Jakobsen, Leder af Center for F&U i Virksomheders Globalisering på Via University College, Horsens, og Berith Findstrup Madsen, Director for Work in Denmark South, der kan hjælpe jer med processen.


I mellem oplæggene vil der blive mulighed for diskussion ved bordene

 

Mødet slutter med servering af en let tapas anretning, hvorunder der vil blive mulighed for at netværke og at tale med oplægsholderne.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close