21-11-2018 09:12:52

Marine Governance in the Arctic

Arrangør: Miljøteknisk Gruppe, IDA Nord


Hvis du kunne tænke dig et lynkursus i forvaltningen af marine ressourcer i et arktiske, så er dette arrangement en oplagt mulighed.

Miljøteknisk Gruppe er blevet inviteret med til et seminar på Aalborg Universitet om "Marine Governance in the Artic". Arrangementet foregår på engelsk på grund af internationale oplægsholdere.

Seminaret er et heldagsarrangement med oplæg om marin planlægning, herunder de institutionelle forhold i det arktiske. Der sættes blandt andet fokus på Arktisk Råds rolle samt forskellige konsekvenser af den smeltende havis og vandrende fiskebestande i udviklingen og bevaringen af det Arktiske miljø og de lokale samfund.

Seminaret vil præsentere et detaljeret indblik i Grønlands forvaltning af naturlige, marine ressourcer samt af hvordan Grønland ændrer sin forvaltning af fiskeri i et forsøg på at forbedre livet for sine indbyggere, og dette er nært knyttet til den grønlandske regerings syn på arbejdskraft og menneskelige ressourcebehov for udvinding af andre ressourcer, såsom olie og mineraler.

Seminaret er et led i undervisningen på masteruddannelsen i Environmental Management & Sustainability Science på AAU.

Hvis du ønsker at blive opdateret med en tidsplan for dagen, så send en forespørgsel til lyhne@plan.aau.dk

Prisen for at deltage er kr. 100 pr. IDA medlem.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering, aflysning og nyhedsbreve.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close