21-10-2018 16:55:44

Mark Knopfler Koncert i Tivoli

Den verdensberømte guitarist Mark Knopfler gæster Plænen i Tivoli søndag den 14. juni 2015. Stjernen fra det hedengangne britiske rockband Dire Straits er blandt verdens bedste nulevende guitarister.
Arrangør: KulturForum, IDA København

Mark Knopfler Koncert i Tivoli

Den verdensberømte guitarist Mark Knopfler gæster Plænen i Tivoli søndag den 14. juni 2015. Stjernen fra det hedengangne britiske rockband Dire Straits er blandt verdens bedste nulevende guitarister. I Tivoli vil Mark Knopfler både spille velkendte Dire Straits-hits og numre fra sin egen solokarriere, bl.a. fra sit helt nye album, der udkommer næste år. Der sættes 9500 billetter til salg til et aflukket koncert-område på Plænen. Vi har sat os på nolge af de. Husk at det er ståpladser og du skal selv finde dig en plads, hvor du kan se og høre. Selv om man ikke køber billet til dette område, kan man nyde koncerten på afstand i Tivoli.

Når den berømte britiske guitarist Mark Knopfler giver koncert under åben himmel på Plænen, optræder han sammen med sit syv mand store band, hvoraf størstedelen har turneret fast med ham i næsten 20 år. Til koncerten i Tivoli spiller Mark Knopfler en blanding af nyt materiale fra sin solokarriere, men også en god portion af ældre Dire Straits-hits. Det vil desuden være første chance for at høre liveversioner af numre fra hans nye album.

Tivolis programchef, Rune Erbs Ledet, siger:
”Det er ikke hver dag, man får besøg af en levende guitarlegende, der har haft så stor betydning, som Mark Knopfler har for mange guitarbårne genrer i musikken. Den ærefrygt kan godt give et sug i maven, men samtidig også samme glædesfølelse, som når man som barn spillede luftguitar til Money for Nothing på en gammel badmintonketcher. ”

Guitarlegenden fra Dire Straits Mark Knopfler arbejder i øjeblikket i studiet med at lægge sidste hånd på det kommende album Tracker, der bliver Knopflers 9. soloalbum. Som altid kombinerer han skæv lyrik med sit karakteristiske guitarspil.

Det er en opskrift, der har ført til kæmpe succeser som Dire Straits-signaturalbummet Brothers In Arms fra 1985. Det solgte over 30 millioner eksemplarer og blev det første album, der solgte over en million cd’er, som dengang var det nye format. Singlen Money for Nothing gik nr. 1 i USA og blev den første musikvideo vist på engelsk MTV.

Vi mødes i Grøften i Tivoli kl. 19 inden koncerten går i gang kl. 21. Vi indtager en typisk grøften menu. Drikkevarer for egen regning.

Husk det er ståpladser på plænen, og man skal selv finde sig en ståplads blandt 9.500 andre i god tid. Ikke anbefalet for svagtgående eller andre med rygproblemer.

Tilmeldingen er bindende.

Tilvalg

Ledsager
kr. 550

Kommende arrangementer
fra KulturForum, IDA København

26 okt.
Winemakers dinner med vinhuset Patruno Perniola, Puglien hos Ché Fè i Borgergade
  • CHÉ FÈ, København K
  • fredag d. 26. oktober kl. 19:00
28 okt.
Mozarts Requiem og Fløjtekoncert nr. 1 i G-dur med Københavns Kantatekor i Store Magleby Kirke
  • Store Magleby Kirke, Dragør
  • søndag d. 28. oktober kl. 16:00
31 okt.
Mozarts Requiem og Fløjtekoncert nr. 1 i G-dur med Københavns Kantatekor i Holmens kirke
  • Holmens Kirke, København K
  • onsdag d. 31. oktober kl. 19:30
4 nov.
Operabio - AIDA
  • Imperial Bio, København
  • søndag d. 04. november kl. 09:30
6 nov.
Uffe Ellemann-Jensen
  • Mogens Dahl Koncertsal, København S
  • tirsdag d. 06. november kl. 22:00
Se alle kommende arrangementer fra KulturForum, IDA København

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close