21-06-2018 08:44:45

Michael Falch + Lis Sørensen Skovrock i Aalborg

Slå til allerede nu og kom med IDA til udendørs koncert i Skovdalen, når Michael Falch og Lis Sørensen kommer forbi

Hvornår?

fredag d. 17. august 2018 KL. 17:30 - 23:00
Tilmeldingsfrist
fredag d. 03. august 2018 - 23:55
Arrangementsnummer
325752
25 ledige pladser

Hvor?

Skovdalen Aalborg
9000 Aalborg

Mødes ved de hvide hoveder på den anden side af vejen. (ved siden af p-pladsen)
Arrangør: Aalborg Afdeling, IDA Nord

Fredag den 17. august 2018 indtager to af Danmarks helt store musikere, Michael Falch og Lis Sørensen, Skovdalens scene til en fantastisk dobbeltkoncert!

MICHAEL FALCH & DÉT BAND - ELEKTRISK SOMMER 2018
Med sin medvirken i dette års udgave af Toppen af Poppen og med ungdomserindringerne ’Til grænsen’, som Gyldendal udsendte i oktober, har Michael Falch nu lige så meget gang i karrieren som i sin vilde ungdom i MALURT tilbage i 80 ́erne. Han har lagt det succesrige eventyr med KrebsFalch bag sig, og med blikket rettet mod sommeren 2018 skruer Michael Falch nu op for energien i eget navn omgivet af DÉT BAND, der regnes for ét af landets absolut stærkeste rockbands.

Alle siger det: Michael Falch har aldrig været bedre! Den garvede rocksanger har over det seneste årti oplevet en enestående kreativ opblomstring. Han er uhyre bevidst om, at rusten aldrig sover, og igen og igen udfordrer han sin lyd og bliver dermed aldrig kun ’én fra gamle dage’. Hans seneste skamroste og prisbelønnede album, ’Pludselig Alting Samtidig’ bevægede sig ud i en meget moderne sound, og også et yngre publikum opdager veteranen Michael Falch i disse år.

Om Michael Falch & Dét Band live skrev BT i en 6-stjernet anmeldelse: “Falch har aldrig været bedre. Hans karriere er løbet over nu fem årtier. Det er lige ud beundringsværdigt, at han efter så mange år kan blive ved med at forny og udfordre sig selv og sit publikum og give en koncert, hvor gamle stenaldersange går hånd i hånd med nye, forrygende smukke og håbefulde numre.”

LIS SØRENSEN
Lis Sørensen er en af Danmarks mest eftertragtede sangerinder!
Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier og nye forrygende, stærke numre fra forårets anmelderroste album ’Bedre Tider’. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Lis Sørensen er klar til at indtage scenerne i Sommeren 2018, og med sig bringer hun en af Danmarks stærkeste bandopsætninger!

Vi mødes ved de hvide hoveder langs gangstien på samme side af vejen som kirkegården.

Kl. 17.30-18.00 til socialsamvær en sandwich og noget at drikke (øl, vand og sodavand) og får udleveret billetter. Mødetidspunkt er fastsat ud fra at dørene åbnes kl. 18.30. I må meget gerne tage tæpper med til at sidde på. Husk påklædning efter vejret da det er en udendørs koncert.

Fra d. 1. februar er prisen 150 kr. pr. person inkl. billet, sandwich og drikkevarer

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max 1 ledsager

Bliver man forhindret i at komme, eller er der andet arrangøren skal vide, så som allergier, så skriv til faldborg@klarupnet.dk

Tilmeld

Tilvalg

Ledsager
kr. 150

Kommende arrangementer
fra Aalborg Afdeling, IDA Nord

30 jun.
L.O.C - Skovrock i Aalborg
  • Skovdalen Aalborg, Aalborg
  • lørdag d. 30. juni kl. 17:30
1 jul.
Jurassic World 2: Fallen Kingdom incl. Stor sodavand og stor popcorn
  • Nordisk film biografer - Aalborg City Syd, Aalborg SV
  • søndag d. 01. juli kl. 14:30
8 jul.
Sig det 'løgn, Luis - sommerbio for hele familien
  • Nordisk film biografer - Aalborg City Syd, Aalborg SV
  • søndag d. 08. juli kl. 13:30
3 aug.
Lars Lilholt Band i Skovdalen
  • Skovdalen Aalborg, Aalborg
  • fredag d. 03. august kl. 17:30
Se alle kommende arrangementer fra Aalborg Afdeling, IDA Nord

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close