23-06-2018 09:56:12

Michael Learns to Rock koncert i Musikkens Hus i Aalborg + Spisning

Michael Learns to Rock er ét af dansk musiks mest succesfulde og populære bands. Nu kan du se frem til at opleve dem spille nogle af deres absolut største hits fra en 30 år lang karriere samt en række helt nye sange.
Arrangør: Aalborg Afdeling, IDA Nord

BEMÆRK: ændring af spisestedet til Dalla Valle

Kom med IDA til en aften i musikkens tegn. Vi starter med lidt godt til ganen i Restaurant Dalle Valle hvor Buffeten tilbyder noget for enhver smag. Med i arrangementet er en mellem sodavand/øl eller glas vin. Koncerten starter kl 20.00 så sørg gerne for at være der i god tid og i højt humør.

Den 21. marts 2018 er det præcis 30 år siden Michael Learns to Rock mødtes for første gang i øvelokalet i Århus og dermed startede en fælles og uforudsigelig rejse ud i popmusikkens verden. Det eneste pejlemærke, og det som skulle føre bandet jorden rundt på utallige succesfulde turnéer, var bandmedlemmernes fælles kærlighed til musikken.

Michael Learns to Rock har i deres usædvanligt lange karriere toppet hitlisterne i mere end 15 lande og solgt millioner af albums og singler, først og fremmest i Skandinavien og Asien. Som ganske få andre danske bands har Michael Learns to Rock formået at bevare sammenholdet og energien til at fortsætte med at udgive ny musik og spille koncerter rundt om i verden.

For at levere et tydeligt bevis på bandets evne til fortsat at levere popmusik i verdensklasse, går Michael Learns to Rock i sommeren 2017 i studiet med en god håndfuld nyskrevne sange, skrevet af forsanger Jascha Richter, og begynder indspilningen af hvad der vil blive bandets 9. studiealbum. Det populære band forventer at kunne udgive albummet i første halvdel af 2018 som en gave til de mange fans verden rundt.

Glæd dig til at opleve Michael Learns to Rock i Musikkens Hus, hvor de vil levere en perlerække af de bedste sange fra deres lange karriere, og naturligvis også et par sange fra det kommende album.

 

Billede Copy right: Musikkens Hus i Aalborg

Tilvalg

Ledsager
kr. 465

Kommende arrangementer
fra Aalborg Afdeling, IDA Nord

30 jun.
L.O.C - Skovrock i Aalborg
  • Skovdalen Aalborg, Aalborg
  • lørdag d. 30. juni kl. 17:30
1 jul.
Jurassic World 2: Fallen Kingdom incl. Stor sodavand og stor popcorn
  • Nordisk film biografer - Aalborg City Syd, Aalborg SV
  • søndag d. 01. juli kl. 14:30
8 jul.
Sig det 'løgn, Luis - sommerbio for hele familien
  • Nordisk film biografer - Aalborg City Syd, Aalborg SV
  • søndag d. 08. juli kl. 13:30
3 aug.
Lars Lilholt Band i Skovdalen
  • Skovdalen Aalborg, Aalborg
  • fredag d. 03. august kl. 17:30
Se alle kommende arrangementer fra Aalborg Afdeling, IDA Nord

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close