11-12-2018 08:25:10

Middelfart - grøn vækstkommune - om energirenovering og grønne arbejdspladser

Arrangør: Bygningsteknisk Gruppe, IDA Fyn


Energirenovér og skab grønne arbejdspladser!

Middelfart kommune har siden 2008 arbejdet efter strategien ”Middelfart - den grønne vækstkommune”. Med strategien ønsker Middelfart kommune at bidrage til den grønne omstilling af det danske samfund, som er en nødvendig forudsætning for at skabe en fremtidssikret udvikling i Danmark. Kommunen ønsker kort sagt at bidrage til at løse udfordringer inden for natur, miljø og klima og samtidig skabe grøn vækst med grønne jobs.

Det er en strategi som i høj grad er baseret på partnerskaber med det private erhvervsliv. Strategien har skabt enestående resultater. Danmarks næststørste dyrehave, nyskabende energirenoveringsmodeller og Grøn Erhvervsvækst med omkring 125 årsjobs.

Kommunen har fået national og international anerkendelse for sin offensive strategi.  I 2011 har kommunen således fået Byplanprisen for den gennemførte havneomdannelse i Middelfart by, KL’s store innovationspris for den grønne vækststrategi samt en EU-pris for Europas bedste energirenoveringsprojekt. Samtidig er det lykkedes at opnå det 6. bedste erhvervsklima i Danmark ifølge Dansk Industri. Kom og bliv inspireret!

Oplægsholder
Teknik- og miljødirektør Thorbjørn Sørensen

Pris og tilmelding
Kr. 50,- pr. person (inkl. kaffe og kage) Max. én ledsager pr. medlem.
Tilmeld dig senest d. 6. september på ida.dk/arr. nr. 995164 eller via mødetilmeldingen på 33184818 eller
moede@ida.dk.

Arrangører
Bygningsteknisk Gruppe, Fyn i samarbejde med Byforeningen for Odense 

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close