19-11-2018 02:14:12

Mindfulness II - 1 dags workshop for øvede

Arrangør: Kompetenceforum, IDA Nord

Frihed, handlekraft  og forandring gennem accept - Mindfulness Workshop II

I workshop II tager vi fat, hvor vi sluttede i Workshop I. Vi udvider forståelsen af, hvad det er at være mindfull og, hvad der forhindrer os i at være det.

I denne proces vil det bl.a. blive klart, at sindet kun har 4 steder at gå hen, når det forlader nuet, nemlig: til fortiden, til fremtiden, til vurderinger af os selv eller til vurderinger af andre.

Når vi kommer til at dvæle et af disse 4 steder og ikke kan finde tilbage til nuet, mister vi energi og livsglæde og kan ikke bruge vores fulde potentiale- hverken på arbejde eller privat.

Et effektivt springbræt til nuet og dermed til dine ressourcer er accept- accept af alt, hvad dette nu måtte indeholde af vanskeligheder og af behagelige og ubehagelige oplevelser og følelser. (Her er det vigtigt at understrege, at accept, når vi snakker mindfulness, ikke er ensbetydende med resignation.

At kende sine følelser og kunne håndtere dem i samspillet med andre mennesker har stor betydning for den enkeltes velvære og effektivitet på arbejdspladsen – workshoppen understøtter denne proces ved gennem opmærksomheds-øvelser at styrke din bevidsthed om og accept af egne følelser og mønstre og dermed bane vejen for en forandring.

Deltagelse i workshoppen forudsætter villighed til at arbejde med sig selv.

Oplægsholder: Sunniva Høgsberg, Cand.mag med fagene tysk, dansk, psykologi – certificeret Stressvejleder (Corporate Care) og  Mindfulness - træner -, samt ICC- coach

Der tages udgangspunkt i dobbelt cd'en "Mindfulness i tide og utide” som du kan bestille ved tilmeldingen til kr. 150,00
Cd’en indeholder 13 guidede Mindfulness meditationer indtalt af Sunniva Høgsberg.

Forplejning:
Der er kaffe/the, isvand og tørret frugt til rådighed hele dagen
Formiddagsbuffet fra kl. 08.30: Kaffe/The Morgenbrød, ost og pålæg, Wienerbrød og frugt
Mødefrokost inkluderet drikkevarer: Suppe med spændende toppings, udvalg af kolde og varme retter, vegetarret, Salatbuffet, dessertbuffet.
Eftermiddagsbuffet med taste break: Frisk udskåret frugt, chokolade mm.

Deltagergebyr: Kr. 600,- for IDA Medlemmer. Tilmelding er bindende efter 23. juli 2011.
Adgangskrav for at kunne deltage i denne workshop: Du skal have deltaget i workshop I.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close