23-10-2018 11:52:15

Motivation af 25.000 frivillige på Roskilde festival

Arrangør: IDA Lederforum Hovedstaden
Medarrangør: IDA Lederforum

Mød Esben Danielsen, som fuld af engagement og gåpåmod hvert år planlægger, forbereder og afvikler Roskilde Festivalen. Han har hvert år 100.000 gæster på en græsmark – men kun 30 ansatte og 25.000 frivillige som han skal motivere til at håndtere den store begivenhed. 

Esben Danielsen giver dig indsigt i, hvordan han sikrer klarhed i ansvarsfordeling og kommunikationsveje samt afslører hemmeligheden bag, hvordan han motiverer alle de frivillige, så de yder deres bedste og får store oplevelser år efter år.

De 25.000 frivillige medarbejdere sørger for at de 100.000 gæster får en god oplevelse, og har ansvar for alt fra opstilling af hegn og scener over salg af mad og drikkevarer til opretholdelse af lov og orden. Motivationen blandt de frivillige afgørende for at Roskilde Festivalen bliver en succes. For uden dem var der ingen festival.

Frivilligheden stiller helt særlige krav til ledelse, fordi der ikke er nogen økonomiske incitamenter såsom løn i spil. Medarbejderne motiveres af helt andre og forskellige ting. En gruppe motiveres af det sociale, en anden af den store selvbestemmelse, der ligger i de enkelte sektioner, en tredje gruppe motiveres af de karrieremuligheder, der ligger i at få stort ansvar inden for netop deres faglige interesseområde. Her kan du lære meget og blive inspireret af Roskilde Festivalen og Esben Danielsen. Esben og hans ansatte er specialister i at motivere mange forskellige grupper med ligeså forskellige krav, forventninger og interesser.

Du får inspiration til at anvende nogle af de samme principper i din virksomhed, og du kan høre hvad man blandt festivalens ledelse gør for at Nordeuropas største festival år efter år succesfuldt bliver afholdt med hjælp fra 25.000 top motiverede frivillige.

Underviser
Esben Danielsen, talsmand og udviklingschef for festivalen. Esben har fået Roskilde Festivalen på listen over Danmarks 12 største ledelsesbedrifter i Ledelseskanonen 2008 i samarbejde på tværs.

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum Hovedstaden

29 okt.
Inspirationsmøde om innovationsledelse
  • IDA Mødecenter, København V
  • mandag d. 29. oktober kl. 08:30
29 okt.
Sådan ledes fremtidens digitale organisationer
  • IDA Mødecenter, København V
  • mandag d. 29. oktober kl. 16:00
1 nov.
Når ledelse er på tværs – et foredrag der er ”spot on”!
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 01. november kl. 17:00
5 nov.
IDA TakeAways: Human + Machine
  • IDA Mødecenter, København V
  • mandag d. 05. november kl. 08:30
9 nov.
Acuity TALKS 2018 – Performance i forandring- heldags arrangement
  • Acuity World, Holte
  • fredag d. 09. november kl. 08:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Lederforum Hovedstaden

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close