18-10-2018 00:56:57

Mountainbike for nybegyndere i Marselisborgskoven

Har du længe gået og godt kunne tænke dig at prøve at køre mountainbike. Så har du her muligheden, hvor både udstyr og guider/undervisere stilles til rådighed, hvad enten du er dreng/mand eller pige/dame
Arrangør: Aarhus Afdeling, IDA Østjylland

Har du længe gået og godt kunne tænke dig at prøve at køre mountainbike. Kunne du tænke dig at mærke suset i maven når man banker med 35 km/t ned af en skovbakke, med rødder, træer og sten som forhindringer. Så giver IDA Aarhus dig her en enestående mulighed for at prøve kræfter med mountainbike, hvor både cykel, hjelm og instruktør stilles til rådighed. Der køres på næsten nye Cannondale 29" mountainbikes. Perfekt til begyndere. 

Vi mødes kl. 13.00 på parkeringspladsen på Thorsmøllevej lige efter Varna Palæet når man kommer inde fra Aarhus. Der er mulighed for at parkere bilen, men såfremt at der er mange mennesker i skoven denne dag, kan der være rift om pladserne. Så kom gerne i god tid. Se linket til google maps. https://goo.gl/maps/Fsqv4NWz93k

Vi starter med en gennemgang af cyklerne, herunder gear og bremser. Samt indstilling af cyklen.

Vi kører i Marselisborgskoven og her laver vi forskellige teknik øvelser, herunder nedkørsel/opkørsler, placering og vægtfordeling på cyklen, bremseteknik og nedbremsningsøvleser. Der vil blive indlagt svære opkørsler, for dem der friske på en udfordring :). På den sidste del af turen vil der desuden være mulighed for en gruppe med lidt mere fart på, for de som føler sig tilpas med det.

Vi vil køre i skoven i ca. 2,5 time plus en pause på 30 min med havudsigt, hvor der vil være en forfriskning og snacks. Turen forventes at blive ca. 25 km lang.

Vi forventer at være tilbage ca. kl. 16.00.

OBS: Husk praktisk tøj og gode kondisko. Har man cykeltøj vil det være at foretrække, men slet ikke et krav. Har man cykelhandsker eller andre tynde handsker, kan det anbefales at køre med.

Tilvalg

Ledsager
kr. 250

Kommende arrangementer
fra Aarhus Afdeling, IDA Østjylland

23 okt.
Lær at sælge med LinkedIn
  • EY Huset, Aarhus C
  • tirsdag d. 23. oktober kl. 17:30
25 okt.
GETTING THINGS DONE® (introduktionskursus)
  • EY Huset, Aarhus C
  • torsdag d. 25. oktober kl. 17:00
26 okt.
Powerbowling med fællesspisning
  • Aarhus Bowlinghal, Aarhus C
  • fredag d. 26. oktober kl. 19:15
30 okt.
Foredrag med Globetrotter Lars Rolner på Aarslev Kro
  • Aarslev Kro, Brabrand
  • tirsdag d. 30. oktober kl. 18:00
30 okt.
Aabyhøj Amatør Teater (30. oktober 2018)
  • Aabyhøj Amatør Teater, Aarhus V
  • tirsdag d. 30. oktober kl. 19:30
Se alle kommende arrangementer fra Aarhus Afdeling, IDA Østjylland

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close