15-12-2018 12:43:15

Mulighedernes Land

Arrangør: Nordjyske Planlæggere, IDA Nord


Specielt de sidste par år har Udkantsdanmark været udskældt i medierne. Allerede inden det blev sat på dagsordenen igangsatte Realdania et samarbejde med Lolland Kommune, Thisted Kommune og Bornholms Regionskommune om et 6-årigt projekt bl.a. til at ”øge den offentlige debat om fremtiden for Danmarks yderområde”.

Projektet ”Mulighedernes Land” har sat fokus på de særlige kvaliteter og muligheder, der findes i landdistrikter og landsbyer i yderområderne. Målet var ikke nødvendigvis at skabe vækst, men at gøre områderne bedre at bo og leve i og mere attraktive at besøge. I Thisted Kommune har der bl.a. været fokus på tilgængelighed i kystbyerne og at lave attraktive landbyer med fokus på både grønne områder og forfaldne huse.

Projektet blev afsluttet med en konference i København i november og nu har Nordjyske Planlæggere inviteret Karen Skou fra Realdania og afdelingschef  i Thisted Kommune Jens Bach på besøg for at dele ud af deres erfaringer.
Karen Skou, der har været projektleder på Mulighedernes Land, vil på et overordnet niveau fortælle om de resultater og konklusioner der er kommet ud af projektet, mens Jens Bach vil fortælle om de konkrete erfaringer Thisted Kommune har haft igennem deres forsøgsprojekter og deres deltagelse i projektet.
Efter oplæggene vil der naturligvis være plads til spørgsmål og diskussion med de to oplægsholdere.

Arrangementet afholdes i Toldboden (indgangen igennem gården fra Strandvejen) kl. 16.30.

Efter arrangementet er Nordjyske Planlæggere vært ved en sandwich.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men da der er begrænsede pladser, er tilmelding nødvendig.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering, aflysning og nyhedsbreve.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close