17-11-2018 23:01:47

Når sukker bliver til ingeniørkunst

Kom og mød chefkonditor Gert Sørensen, der bl.a. star bag de royale bryllupskager og verdens højeste bryllupskage. Få samtidig en rundtur i et spændende stykke danmarkshistorie i en hyggelig kælder i Viborg.
Arrangør: Viborg Afdeling, IDA Vestjylland

I en lille hyggelig kælder i det centrale Viborg findes et lille, for mange ukendt, stykke danmarkshistorie. Her forefindes brudstykker af diverse royale bryllupskager, verdens højeste bryllupskage, porcelæn og alt muligt lækkert til den søde tand.

Chefkonditor Gert Sørensen har i mange år haft udstilling i de små lokaler, og nu tilbydes du som IDA-medlem en unik mulighed for at høre Gert Sørensen fortælle om hans livshistorie, og samtidig få en rundvisning. Her vil Gert fortælle om bl.a. Dronning Margrethe og Prins Henriks bryllupskage, og om verdens højeste bryllupskage, leveret til Simon Spies's bryllup. Og hvis nogen kender til tivolikagen, så kommer der helt sikkert også historier om denne.

Undervejs vil IDA være vært ved en kop kaffe og en lille kage (selvfølgelig kreeret af Gert selv), og desuden vil Gert fremvise sine evner, når han tryller med sukker.

 

Læs mere om Gert og hans kunst på: www.gert-s.dk

Tilvalg

Ledsager
kr. 0

Kommende arrangementer
fra Viborg Afdeling, IDA Vestjylland

5 dec.
Julebanko i Viborg
  • Overlundstuen, Viborg
  • onsdag d. 05. december kl. 18:30
8 dec.
Juletræsfældning
  • Den gamle stald, Stoholm
  • lørdag d. 08. december kl. 10:00
9 dec.
Juletræsfældning
  • Den gamle stald, Stoholm
  • søndag d. 09. december kl. 10:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close