20-08-2018 04:59:19

Nikolaj Kirk - om madkultur i verden og i Danmark

Mange kender Nikolaj Kirk fra hans medvirken i DRs programmer Nak og Æd. Men manden er meget mere end det... Gå ikke glip af denne eventyrsrejsendes fortællinger om nær og fjern og mad på alle niveauer. Det bliver uden tvivl en spændende aften.
Arrangør: Studieudvalg, IDA Sjælland
Medarrangør: Kurser for studerende

Efter mere en 15 år i det danske elitefelt, sluttede han som kokkenchef og bestyrer på Formel B, han er landskendt TV-kok, blandt andet fordi han i 12 år er han fast kok på TV2 og selvudnævner her selv som kogemand fremfor kok.

 

“Jeg har rejst fra Grønland til Zambia, over Madagaskar til Japan og Trinidad og Tobago og set meget meget mere. Alle steder jeg kommer frem, går jeg i køkkenet med lokale folk, gerne i deres dagligdagskøkken, på skoler, virksomheder i haller eller ude på havet ombord på skibe eller ligende.

Madens historie og råvarenes vandring er magisk og jeg elsker at støde på nye eller gamle råvarer. At smage dem som de skal være direkte fra naturen. Som jeg plejer at sige: Hele verden er min legeplads!" - Nikolaj Kirk 

 

Hans evige rejselyst har bragt ham til de mest obskure steder i verden og det er her vi starter mandag d. 8 december.

 

 

Der vil på aftenen være sandwichs fra SMAG, vinder af Byens bedste sunde spisested.

 

Arrangementet foregår i festauditoriet på Bülowsvej 17, 1871 Frederiksberg. Ring til studenterkontakt Julie på 60151023, hvis der er spørgsmål eller problemer.  

Tilvalg

Ledsager
kr. 75

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close