19-10-2018 04:55:19

Nørdet hacker-Netværk- Green Makerspace og Network i Sønderborg

Bæredygtighed, og det eksperimenterende og inspirerende Klima- og Miljøværksted, hvor der konstant udvikles nye ideer, der medvirker til reduktion af CO2 udledningen.
Arrangør: Sønderjylland Afdeling, IDA Syd

Kom og vær med ti Green Makerspace  "GMS"  workshop for  Nørdet hacker-fællesskab

Green Makerspace Sønderborg

Foregår på adressen: Vestermark 7A, 6400 Sønderborg (over for Burger King)

 Værkstederne er åbne for bl.a. medlemmer af Ingeniørforeningen IDA afd. Sønderjylland mm.

Green Makerspace er navnet på de værksteder, som Vedvarende Energi har etableret i bygningerne på Møllestedgaard, Vestermark i den vestlige del af Sønderborg – lige over Burger King.

Hver lørdag (fra kl. 10 til kl. 14) er værkstederne åbne, og du kan få lov til at dyrke dine interesser i ”Green Makerspace”.

Som IDA medlem har du mulighed med genbrugsmaterialer, at kunne realisere dine eller andres ideer inden for vedvarende energi. Ikke nok med det, men du kan få indflydelse på alle aktiviteter, der finder sted i værkstederne og mødelokalet.

Desuden er der fælles møde første lørdag i hver måned fra kl 10 – 12, hvor du har mulighed for networking og socialt samvær med andre medlemmer af Ingeniørforeningen samt medlemmer af Vedvarende Energi Sønderborg. Der serveres kaffe/te og brød mod en lille indbetaling.

Under mødet kan der være foredrag – med blandt andet emner inden for vedvarende energi, elbiler og andre interessante emner, som medlemmerne kommer med.

Medarbejdere hos Vedvarende Energi Sønderborg vil være dig behjælpelig med at bruge maskiner og udstyr, og du må gerne bede om hjælp til dine ideer. Bare kom forbi, se hvad andre gør eller prøv det selv.

Men! At være aktiv bruger af værkstederne hos Green Makerspace er ikke gratis. Derfor kræver Green Makerspace medlemskab af Vedvarende Energi Sønderborg. Medlemskabet koster 200,-  kr. pr. år.

Ingeniørforeningen vil sammen med Vedvarende Energi Sønderborg arrangere små events og workshops efter deltagernes behov og ønsker. Kom derfor og besøg værkstederne og giv dit besyv med. Senest er der holdt et kursus i Arnuino kit. Flere kurser vil følge efter.

***************************************************************************************

Link: Green Makerspace – www.greenmakerspace.dk – er et allround træ-, jern- og plast- prototypeværksted samt et elektronik værksted tilhørende foreningen Vedvarende Energi  Sønderborg. Green Makerspace får ingen støtte ud over kontingent fra medlemmer og de indtægter, der kommer ind ved projekter og kurser. IDA Sønderjylland har oprettet en støtteforening Green Makerspace Support, som man kan støtte økonomisk eller med materialer og værktøj.

 

Tilvalg

Ledsager
kr. 0

Kommende arrangementer
fra Sønderjylland Afdeling, IDA Syd

24 okt.
UK: FREE LaTex Course - For the ones tired of Word
  • Alsion, Sønderborg
  • onsdag d. 24. oktober kl. 17:00
25 okt.
Besøg Danfoss Silicon Power og hør om deres aktiviteter indenfor elektrificering
  • Danfoss SIlicon Power GmbH, Flensborg
  • torsdag d. 25. oktober kl. 17:00
27 okt.
Anne Linnet – Alsion
  • Alsion, Sønderborg
  • lørdag d. 27. oktober kl. 20:00
28 okt.
Birthe Kjær , 50 års jubilæum - Gram Slot
  • Gram Slot, Gram
  • søndag d. 28. oktober kl. 20:00
8 dec.
Juletræsfældning, gløgg og æbleskiver - Rødekro
  • Øster Løgumvej 72, Rødekro
  • lørdag d. 08. december kl. 12:00
Se alle kommende arrangementer fra Sønderjylland Afdeling, IDA Syd

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close