26-09-2018 01:25:45

Nordisk sæsonmad til patienter

Nordisk mad i stor skala på Herlev Hospital - hvordan gør man det og hvad siger patienter og personale?
Arrangør: IDA Food Network

Kom og hør om servering af nordisk sæsonbetonet mad for patienterne på Herlev Hospital. Køkkenchefen Michael Allerup og Mad- og måltidskonsulent Jonas Thure Maltesen fortæller om udfordringerne ved at indføre nordisk mad i hospitalsregi, og hvad medarbejdere og patienter siger til det nye koncept. Vi får også en rundvisning i køkkenet og hører om den nye patientmenu.

Og forskere fra Enheden For Forskning i Ernæring i Centralkøkkenet - EFFECT - fortæller om deres projekter indenfor patient- og personaleernæring.

Vi slutter af med at smage dagens ret.

Vi glæder os til at se dig!

PS. Husk at melde fra, hvis du bliver forhindret - så andre kan få din plads

Kommende arrangementer
fra IDA Food Network

4 okt.
FN's Verdensmål - vejen til et bæredygtigt fødevareDanmark?
  • Restaurant Bellahøj, København
  • torsdag d. 04. oktober kl. 08:00
11 okt.
Vertical farming - Talk, Tour, Tasting
  • Reffen Greens, København K
  • torsdag d. 11. oktober kl. 17:00
23 okt.
Smag på eksklusiv charcuteri og eddike hos Meyers i Nordhavn
  • Nordhavn Manufactory , København
  • tirsdag d. 23. oktober kl. 17:00
1 nov.
Kaffesmagning og rundvisning hos Coffee Collective
  • Coffee Collective, Frederiksberg
  • torsdag d. 01. november kl. 17:30
13 dec.
IDA Future Talks 2018
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 13. december kl. 13:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Food Network

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close