17-12-2018 20:36:12

Nordisk sæsonmad til patienter

Nordisk mad i stor skala på Herlev Hospital - hvordan gør man det og hvad siger patienter og personale?
Arrangør: IDA Food Network

Kom og hør om servering af nordisk sæsonbetonet mad for patienterne på Herlev Hospital. Køkkenchefen Michael Allerup og Mad- og måltidskonsulent Jonas Thure Maltesen fortæller om udfordringerne ved at indføre nordisk mad i hospitalsregi, og hvad medarbejdere og patienter siger til det nye koncept. Vi får også en rundvisning i køkkenet og hører om den nye patientmenu.

Og forskere fra Enheden For Forskning i Ernæring i Centralkøkkenet - EFFECT - fortæller om deres projekter indenfor patient- og personaleernæring.

Vi slutter af med at smage dagens ret.

Vi glæder os til at se dig!

PS. Husk at melde fra, hvis du bliver forhindret - så andre kan få din plads

Kommende arrangementer
fra IDA Food Network

9 jan.
Nytårskur med champagnesmagning I
  • Vinuddannelsen, København
  • onsdag d. 09. januar kl. 17:00
23 jan.
Nytårskur med champagnesmagning II
  • Vinuddannelsen, København
  • onsdag d. 23. januar kl. 17:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close