20-10-2018 10:52:25

Nye teknologier og materialer i byggeriet ved GXN

Arrangør: Byggeteknisk Gruppe, IDA Nord


Kom og hør et inspirerende oplæg om fremtidens byggeri ved Kasper Guldager, Direktør for innovationsafdelingen GXN i det internationale arkitektfirma 3XN.

Kasper Guldager giver et et inspirerende oplæg omkring udvikling, innovation og brug af nye materialer og teknologier i byggeriet. Han giver sit bud på, hvad fremtiden bringer med afsæt i 3XN's egne projekter.

GXN er tegnestuens udviklingsafdeling og blev stiftet I 2007. G’et står for Grøn og understreger GXNs fokus på bæredygtig designudvikling gennem arbejde med digitale processer og innovative materialeløsninger.

Oplægget kommer blandt andet til at handle om digitalisering, der har givet designere, ingeniører og arkitekter nye redskaber. Dette har medført nye design- og produktionsmetoder, der kan føre til en ny type arkitektur. Også nye materialer belyses i oplægget med afsæt i den generelle udvikling af naturvidenskaben, som i dag gør det muligt at designe materialer, der imødekommer helt specifikke ønsker.

Efterfølgende er der mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Aftenen afsluttes med networking og fællesspisning. Der serveres sandwich og øl/vand.

Prisen for at deltage er kr. 50 pr. person.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering, aflysning og nyhedsbreve.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close