17-10-2018 03:15:32

Nytårs-banko med IDA-Ks YngreForum

YngreForum fortsætter den nye tradition med nytårsbanko. Så hvis du allerede savner gaveræset fra julen, er dette den perfekte kur!
Arrangør: YngreForum, IDA København

Det var force majeure i form af stormen Bodil, der sidste år ændrede det traditionelle YngreForum julebanko til nytårsbanko, men vi holder fast i den nye tradition. Vi ved, at folk har mere end rigeligt at se til i december og på denne måde kan gaveræset fortsætte lidt endnu. 

Vi spiller derfor nytårsbanko med mulighed for at vinde lækre præmier, f.eks. lækkerier fra Johan Bülow og Bunker Beer, spil eller et årskort til Tivoli. Der spilles i 2 x 45 minutter afbrudt af en pause, hvor der serveres bobler og kransekage for at fejre det nye år.

For at skyde vores nye tradition i gang har vi hyret en ganske særlig energibombe af en vært, nemlig Hannibal Hildorf, som nogle måske husker fra vores Eurovision arrangement. Hannibal læser bankotal op som ingen andre kan, og han giver endda også lidt musikalsk underholdning undervejs. 

Dørene åbner kl. 19, så kom gerne her, så du har fundet en plads i Kongressalen og fået dine bankoplader, når vi starter kl. 19.30.

Prisen for medlemmer er 75 kr. og inkluderer bobler, kransekage og bankoplader. Det er muligt at medbringe op til 3 ledsagere til arrangementet til en pris à 100 kr. stykket.

OBS! Husk at tilmeldingen er bindende.

Tilvalg

Ledsager
kr. 100

Kommende arrangementer
fra YngreForum, IDA København

24 okt.
Opfrisk din grundlæggende styrkelære - og få en gratis lærebog "Grundlæggende styrkelære".
  • Studenterhuset RUC, Roskilde
  • onsdag d. 24. oktober kl. 17:00
17 nov.
Comedy med Ruben Søltoft “Ting fra min mund”
  • Bremen Teater, København V
  • lørdag d. 17. november kl. 21:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close