17-10-2018 14:09:23

Nytænk din forretning med Blue Ocean Strategy

Arrangør: IDA Selvstændig

Kom til et spændende gå-hjem-møde og få konkrete idéer til, hvordan du med afsæt i Blue Ocean Strategy kan nytænke og udvikle din forretning.

Virksomhedsrådgiver Susanne Kaufmann fra MyAdvice introducerer dig til tankegangen omkring Blue Ocean Strategy. Du opfordres til at bryde vanetænkningen og se din virksomhed fra en ny vinkel, så de nye løsninger næsten kommer af sig selv!

Blue Ocean Strategy handler om at skabe markedsfordele ved hjælp af kreativitet og nye idéer frem for priskonkurrence. Det handler med andre ord om at ’tænke ud af boxen’ og gøre virksomhedens produkt eller strategi så unik, at konkurrence nærmest bliver overflødig.

Der er lagt op til åben dialog og sparring. Benyt dig af muligheden for at diskutere det unikke i din virksomhed og dine udfordringer med andre.

Send gerne inden mødet Susanne en mail med spørgsmål om din virksomhed, som med afsæt i dagens tema bliver diskuteret på mødet: sk@myadvice.dk

Susanne Kaufmann har igennem de sidste 20 år arbejdet med virksomheders strategiske og ledelsesmæssige udfordringer og er i dag selvstændig rådgiver i MyAdvice. Hun går ikke af vejen for at sætte en ny dagsorden for virksomheders udvikling.

Blue Ocean Strategien er formuleret i 2005 af professor W. Chan Kim og Renée Mauborgne fra INSEAD i Frankrig og er mere aktuel i dag end nogen sinde. Med et globalt marked er verden i konstant forandring og virksomheder må nødvendigvis finde sin helt egen ’uniqueness’ og bryde gamle mønstre for at vinde markedsandele.

Graris for medlemmer af IDA/IDA Selvstændigforum. Andre kr. 200.

Kommende arrangementer
fra IDA Selvstændig

27 okt.
Sæt turbo på salg via din hjemmeside eller webshop - heldagskursus
  • IDA, København V
  • lørdag d. 27. oktober kl. 08:45
29 okt.
Regnskabskursus og bogføring med Billy
  • IDA, København V
  • mandag d. 29. oktober kl. 17:00
30 okt.
Asset Management – Vejen til god ledelse af virksomhedens aktiver
  • Fredericia Maskinmesterskole, Fredericia
  • tirsdag d. 30. oktober kl. 13:00
3 nov.
Forretningsudvikling & Designtænkning
  • Huset i Middelfart, Middelfart
  • lørdag d. 03. november kl. 08:30
Se alle kommende arrangementer fra IDA Selvstændig

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close