22-10-2018 16:41:10

Nytårsbanko med YngreForum featuring Valdemar Pustelnik

YngreForum fortsætter den nye tradition med nytårsbanko. Så hvis du allerede savner gaveræset fra julen, er dette den perfekte kur!
Arrangør: YngreForum, IDA København

Traditionen tro skal vi starte 2016 med årets nytårsbanko. Vi ved, at folk har mere end rigeligt at se til i december og på denne måde kan gaveræset fortsætte lidt endnu.

Ingeniørhuset danner igen rammerne for en hyggelig aften med gode chancer for at vinde en af de mange gevinster, der blandt andet tæller biografbilletter, gavekort til vinsmagning, brætspil, årskort til Tivoli og meget mere. Udover bankopladerne vil man kunne forsyne sig med champagne og kransekage i pausen for at fejre det nye år.

Stand up komiker Valdemar Pustelnik vil sørge for en underholdende aften, når han tager jobbet som bankør. Valdemar er blandt andet kendt for TV2 Zulu Comedy Festival og medvirkende i Dybvaaaaad. Valdemar plejer at blande underholdning og banko, og bringe sjove indslag på banen, så det bliver sjovt hele vejen igennem. 

Dørene åbner kl. 19:00, så kom gerne her, så du har fundet din plads i Kongressalen og fået dine bankoplader, når vi starter 19:30. Der spilles to omgange af 45 minutter.

Prisen for medlemmer er 75 kr. og inkluderer bobler, kransekage og bankoplader. Det er muligt at medbringe op til 3 ledsagere til arrangementet til en pris á 100 kr.

OBS! Husk at tilmelding er bindende. 

Tilvalg

Ledsager
kr. 100

Kommende arrangementer
fra YngreForum, IDA København

17 nov.
Comedy med Ruben Søltoft “Ting fra min mund”
  • Bremen Teater, København V
  • lørdag d. 17. november kl. 21:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close