20-11-2018 07:02:16

OBS NY DATO Tur til Dansk Motor- og Maskinsamling

Arrangør: Energiteknisk Gruppe, IDA Nord
Medarrangør: Maskin-, Skibs- og Produktionsteknisk Gruppe, IDA Nord


Skibs- og Maskinteknisk Gruppe & Energiteknisk gruppe inviterer på ekskursion til Dansk Motor- og Maskinsamling. Stedet har en unik samling af mere end 300 forbrændingsmotorer, hvor en stor del af disse maskiner er yderst vedligeholdt og i køreklar stand. Under besøget vil vi få en rundvisning hvor hovedprincipperne for de forskellige motortyper vil blive forklaret. I den forbindelse vil en række maskiner blive startet op, så vi kan opleve og nyde synet, lyden og lugten af de gamle motorer.

Ekskursionen vil give lejlighed til at få et særligt indblik i de motorer der havde en enestående betydning for udviklingen af dansk industri, landbrug og søfart.

Se mere om Dansk Motor- og Maskinsamling på http://www.motorsamlingen.dk, hvor der er en omfattende sektion om motorlære og gamle brochurer.

Der planlægges bustransport fra Sauers Plads i Aalborg med afgang kl. 09:00.

Som afslutning på besøget hos Dansk Motor- og Maskinsamling vil der være hjemmelavet smørrebrød med én øl eller vand samt kaffe inden vi kører tilbage til Aalborg.

Der er begrænset deltagerantal.

Prisen for at deltage er kr. 115 pr. person.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering, aflysning og nyhedsbreve.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close