19-11-2018 04:22:27

On demand - Webinar om pension - Udnyt dine fradragsmuligheder for 2014 (optaget d. 3-12-14)

Du kan igen i år få fradrag for ekstra indbetalinger til din pension. Derfor er det sidste chance, hvis du vil spare i skatten for 2014.
Arrangør: Ingeniørforeningen, IDA

På dette webinar får du svar på, hvordan du udnytter dine fradragsmuligheder optimalt: indbetaler du privat eller via din arbejdsgiver? Er du selvstændig eller lønmodtager? Hvad er grænsen for indbetaling til pension, og er aldersforsikring relevant for dig?  

Pensionskonsulent i DIP, Lise Andersen, vil føre dig gennem junglen af spørgsmål sammen med Line Sjøntoft Frederiksen, som er moderator på webinaret og ansat i IDA, hvor hun rådgiver medlemmer om løn- og ansættelsesvilkår. 

Om Lise Andersen
Lise har arbejdet bredt med liv og pension i: Statsanstalten for Livsforsikring, Livsforsikrings-Aktieselskabet Utrecth, Sampension og har været ansat i Pensionskassen DIP de sidste 7 år

I DIP sidder Lise i Service- og salg med fokus på de udadvendte aktiviteter. Kontakt Lise Andersen på telefon 82 33 00 14, eller 
lan@dip.dk hvis du har spørgsmål.

TILMELDINGSPROCEDURE:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

DOWNLOAD Præsentationer:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

 

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close