14-11-2018 12:39:24

Personligt lederskab – kunsten at holde fokus! – København

Dit udbytte af kursus: At deltagerne styrker evnen til selvledelse og få sat en klar retning i deres eget liv. At stifte bekendtskab med en række værktøjer som afdækker drømme og ønsker og som motiverer dig i dit Personlige Lederskab.....
Arrangør: KompetenceForum, IDA København

Formål:
Personligt lederskab giver dig indsigt i dit eget liv og giver dig værktøjer til at træffe klare beslutninger, så du når det vigtigste. Aftenen giver gennem øvelser og opgaver en fornemmelse af en retning for dit liv, og det giver dig lysten til at udføre de handlinger der skal til, for at komme videre i livet.

Målgruppe:
Medarbejderne og ledere der ønsker at få større indsigt i hvor de står nu, hvor de gerne vil hen og ikke mindst hvordan de kommer det? Kurset henvender sig til alle niveauer i organisationen der er interesseret i personlig udvikling på en spændende, berigende og effektiv måde.

Kursusindhold:
Hvordan får vi større personligt overskud til de ting, der er vigtige? Hvor finder vi vores energi? Hvordan håndterer vi stress? Time Management og selvdisciplin er ikke nok. Personligt lederskab handler om ”Energy Management” – at fokusere på de vigtigste områder i vores liv og tilføre energi, overskud og engagement. Formålet er at fokusere vores energi i de vigtige områder af vores liv og derigennem øge engagement og nærvær i alt, hvad vi gør. Derved øger vi vores evne til at sige fra til de ting, der ikke er de væsentligste. Personligt lederskab handler om at give den bedste energi der, hvor det er vigtigst.

Personligt lederskab filosofien
Du lærer en praktisk tilgang til at arbejde med tre dimensioner af energi.

 • Forståelse af din hjerne og tanker
  Her øges din bevidsthed om hvordan hjernen processer informationer og hvordan du kan øge din adgang til de ubevidste lag i bevidstheden. Vi arbejder med øvelser, der giver større fokusering, overskud og klarhed.
 • Livsformål, værdier og autenticitet
  Kraften i vores energi kommer af at være i overensstemmelse med os selv. At vide, hvem vi er. Hvorfor vi gør tingene. Vi arbejder med, hvordan du kan skabe overensstemmelse mellem arbejdsliv og privatliv og dine personlige værdier.
 • Udvikling af handlingsplan
  Det skal blive til noget! Som afslutning på forløbet lærer du at bruge en enkel og meget effektiv grafisk planlægningsmodel kaldet Gameplan, så du på et A4 ark kan skabe et hurtigt overblik af din idé, projekt eller mål du sætter for dig selv eller andre.

Dit udbytte af kursus:
At deltagerne styrker evnen til selvledelse og få sat en klar retning i deres eget liv. At stifte bekendtskab med en række værktøjer som afdækker drømme og ønsker og som motiverer dig i dit Personlige Lederskab. Du vil blive mere bevidst om hvilke handlinger der bringer dig i din ønskede retning, og hvilke handlinger og vaner der hidtil har stået i vejen for din udvikling.

Forplejning:
Der vil blive serveret isvand, frugt, sandwich, bl. vand, kaffe/te og kage

Underviser:
Kurset holdes af Fredi Falk Vogelius der er chefkonsulent i Akademikernes og Ba.Sc.E.E. Fredi er internationalt certificeret coach på professionelt niveau, er certificeret underviser i 7 Gode Vaner og har 30 års erfaring med udvikling af mennesker.

Har du spørgsmål om kursets indhold:
Fredi Falk Vogelius, Akademikernes
fvo@aka.dk eller tlf. 33 18 70 07


 

 

 

 

 

 

Kommende arrangementer
fra KompetenceForum, IDA København

19 nov.
Gratis: Mindre stress og større arbejdsglæde – mød trænings- og sundhedsekspert Anne Bech
 • IDA Mødecenter, København V
 • mandag d. 19. november kl. 18:00
22 nov.
Husk at leve før du dør
 • IDA Mødecenter, København V
 • torsdag d. 22. november kl. 17:00
26 nov.
Mindfulness - Workshop
 • IDA Mødecenter, København V
 • mandag d. 26. november kl. 17:00
27 nov.
Projektleder er det noget for dig?
 • IDA Mødecenter, København V
 • tirsdag d. 27. november kl. 09:00
27 nov.
B S Christiansen - Fundamentet for god ledelse og et godt liv
 • IDA, København V
 • tirsdag d. 27. november kl. 17:00
Se alle kommende arrangementer fra KompetenceForum, IDA København

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close