19-11-2018 15:04:55

AFLYST - PersonProfil OlsenBanden – adfærdsudvikling

Udvikl din adfærd og skab stærke relationer!
Arrangør: IDA Mechanical Fyn

På en sjov og inspirerende workshop, vil du få forståelsen af, hvordan du skaber et stærkt og tillidsfuldt bånd mellem kollegaer og kunder. Denne forståelse kan være med til at sikre at din virksomhed er blandt den foretrukne, både som arbejdsplads og som leverandør. Du møder både interne og eksterne kunder i din virksomhed. Konkurrencen er stor i service branchen og de som mestrer at levere god kommunikation og skabe samarbejde, får størst succes. Bliv bl.a. introduceret for PersonProfil OlsenBanden® på en 2 dages workshop.

Workshop’en tager udgangspunkt i at forstå egen adfærd og hvordan adfærd, der spiller ind i givende situationer, kan være afgørende for succes. Med de små justeringer du får med hjem, vil du kunne yde større personlig indflydelse på dine relationer - uanset om det er en helt ny, en gammel kending, intern eller ekstern kunderelation du indgår i.

Lær om de 4 adfærdstyper, Adfærd og kommunikation, Adfærd og Ledelsesstil, Adfærd og konflikt håndtering, Adfærd i teams og teambuilding og bliv placeret i PersonProfil OlsenBanden®.

Dag 1
Få større forståelse for dig selv og andre til at skabe et stærkt samarbejde blandt interne og eksterne kunder.

Om underviseren, Torben Kjær Madsen:
Med uddannelsen i HD afsætning, Six Sigma Black Belt og ejer af PersonProfil OlsenBanden® har han både et afsætnings- og menneskeligt perspektiv. Han har gennemført flere Six Sigma projekter i praksis, som har givet 6-cifrede positive resultater. Torben har flere års erfaring fra virksomheder og kommuner der ønsker at få styr på arbejdsprocesserne.

Dag 2
Få større indflydelse og succes i dine kunderelationer, ved at bruge dit kropssprog og ansigtsudtryk bevidst og målrettet.

Om underviseren, Pernille Slot:
Pernille Slot har siden 2007 undervist nogen af Danmarks største virksomheder heriblandt Haldor Topsøe, DSV og Forsvaret i hvordan du kan skabe større personlig og forretningsmæssig succes ved at aflæse og bruge de non verbale signaler fra ansigtsudtryk og kropssprog … helt uden ord.
Lær hvordan vores hjerne egentlig fungerer. Hvilke signaler hjernen scanner efter for at tage en beslutning om køb. Og hvordan du kan påvirke det med dit ansigtsudtryk og kropssprog … helt uden ord!

Kommende arrangementer
fra IDA Mechanical Fyn

22 nov.
Kunstig intelligens – farligt eller fantastisk?
  • Syddansk Universitet , Odense M
  • torsdag d. 22. november kl. 16:00
27 nov.
Et spændende besøg på SDE (syddansk erhvervsskole9
  • tirsdag d. 27. november kl. 15:45

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close