23-02-2018 09:11:05

PETER BEIER chokoladesmagning + fondue

PETER BEIER chokoladesmagning/-fondue + foredrag og smagsprøver
Arrangør: Furesø-Egedal Afdeling, IDA Nordsjælland
Chokoladesmagning med fondue

Fondue-arrangement
Forretningschefen Louise på Gl. Kongevej,  byder velkommen og starter med at servere en kop kaffe m. café crème de chocolat. Herefter serveres de første stykker fyldt dessertchokolade i loungen. Derefter serveres chokoladefondue med årstidens friske frugter og nødder.

Mens vi serverer og servicerer, holder vi et foredrag om Peter Beier Chokolade og om vores kakaoplantage i Caribien samt vores jord til bord koncept. Vi afrunder arrangementet med at byde jer på de nyeste udgaver af vores fyldte dessertchokolader.


Varighed ca. 2 timer.

Tilvalg

Ledsager
kr. 200

Kommende arrangementer
fra Furesø-Egedal Afdeling, IDA Nordsjælland

28 feb.
Fremtidens Hospitaler - Helende Arkitektur. Udstilling "Dansk Arkitektur Center", guided rundvisning
  • Dansk Arkitektur Center, København
  • onsdag d. 28. februar kl. 17:00
3 mar.
Skibsklarerergården i Helsingør
  • Skibsklarergården, Helsingør
  • lørdag d. 03. marts kl. 11:00
8 mar.
Vinsmagning Spanien vs. Californien
  • Satellitten, Værløse
  • torsdag d. 08. marts kl. 19:00
15 mar.
BIO: "Så længe jeg lever" + spisning i Værløse bio
  • Værløse Bio & Café, Værløse
  • torsdag d. 15. marts kl. 17:00
17 mar.
Alphonse Mucha ... på Arken
  • Arken - Museum for moderne kunst, Ishøj
  • lørdag d. 17. marts kl. 11:25
Se alle kommende arrangementer fra Furesø-Egedal Afdeling, IDA Nordsjælland

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close