17-12-2018 06:22:11

Photoshop

Du får den ultimative mulighed for at lære at udfordre Photoshop og dig selv i dette kursus for nybegyndere og letøvede.
Arrangør: Kompetenceforum, IDA Nord
Medarrangør: Kurser for studerende

Dette Photoshopkursus giver dig muligheden for at lære basal billederedigering samt billedemanipulation. Vi kommer til at kigge på det hav af muligheder Photoshop har, og du lærer at ændre billeder, præcis som du ønsker.

Information om foredragsholder: Som nyuddannet industriel designer har jeg de sidste 5 år af min uddannelse arbejdet i Adobepakken, hvor god og velovervejet grafisk kommunikation understøtter et godt produktdesign. Jeg har de sidste 9 år fungeret som grafisk freelancer, hvor jeg er selvlært ekspert i Photoshop, Illustrator og InDesign, og brænder for at videregive tips og tricks, så der kan spares masser af tid.


Undervisningsmaterialet tager udgangspunkt i Adobe Master Collection CC 2017, men alle versioner kan benyttes gennem kurset. Det anbefales, at der medbringes mus.

Føler du, at du er semi-øvet, er du stadig velkommen til at deltage. Der vil være opgaver for alle målgrupper.

Der vil under kurset blive serveret en sandwich samt drikkevarer, og der vil være rig mulighed for at lære de andre at kende.

VIGTIGT!
For at deltage i kurset skal du medbringe en bærbar computer med Photoshop installeret på engelsk, så det er nemt for alle, at finde de samme funktioner som underviseren.

Udover det anbefales det, at man deltager i alle tre kurser (Photoshop, Illustrator og InDesign), da der refereres på tværs.

OBS: For parkering til kurset er det muligt at holde i P-klæderen under universitet mod betaling.

Arrangementet afholdes i samarbejde med IDA Nords byggetekniske fagtekniske netværk. Det byggetekniske netværk afholder faglige aktiviteter inden for bygge- og anlægsteknik. Læs mere om netværket her og tilmeld dig deres nyhedsbrev via linket, så du altid er up to date med Byggeteknisk aktiviteter: https://universe.ida.dk/netvaerk/regionale/ida-nord/byggeteknisk-gruppe-ida-nord/

Ved spørgsmål mv. Kontakt: Nadja Østergaard, mail: nadjaostergaard@hotmail.com

OBS. Ved problemer med mødetilmeldingen kan Helle Ekstrøm kontaktes på hek@ida.dk. Oplys medlemsnummer/CPR-nummer og arrangementsnummer.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ svarende til 35 kr for dette arrangement. Afbud kan meldes på www.ida.dk I hastetilfælde kan afbud meldes til hek@ida.dk eller aau@ida.dk.

Kommende arrangementer
fra Kompetenceforum, IDA Nord

8 jan.
Gratis intro til 8-ugers mindfulness forløb (MBSR) - 1
  • IDA, Aalborg
  • tirsdag d. 08. januar kl. 17:00
15 jan.
Gratis intro til 8-ugers mindfulness forløb (MBSR) - 2
  • IDA, Aalborg
  • tirsdag d. 15. januar kl. 17:00
21 jan.
Personlig branding på LinkedIn
  • IDA Aalborg, Aalborg
  • mandag d. 21. januar kl. 17:30
22 jan.
Effektiv mødeledelse
  • Fredrik Bajers Vej 7, Aalborg Øst
  • tirsdag d. 22. januar kl. 17:00
26 feb.
Styrk din mentale sundhed med mindfulness (MBSR)
  • Trillium Instituttet, Aalborg
  • tirsdag d. 26. februar kl. 17:00
Se alle kommende arrangementer fra Kompetenceforum, IDA Nord

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close