14-12-2018 06:46:47

Planet Earth II – Live in concert

Kom med når vi skal opleve de største øjeblikke fra BBCs fantastisk populære PLANET EARTH II serie i 4K-Ultra-HD format på Danmarks største lærred i Forum Copenhagen ledsaget af Hans Zimmers vidunderlige musik fremført live af et stort symfoniorkester.
Arrangør: YngreForum, IDA København

IDA YngreForum invitere til PLANET EARTH II - LIVE IN CONCERT. BBCs fantastiske natur dokumentar ledsages af symfoniorkester i Forum Copenhagen, Juilus Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C.

Se trailer: https://youtu.be/3HS6VOFcuEM

 

Beskrivelse fra Forum Copenhagen:

”Hvem husker ikke YouTube hittet med leguanen, som på mirakuløs vis slipper væk fra et uhyggeligt antal sultne slanger? Det er action-drama på højde med de største Hollywood blockbusters (og med musik af en Oscarvinder!) – og så er det ovenikøbet virkeligt!

I 2006 revolutionerede BBC-dokumentaren PLANET EARTH den måde naturen fremstilles på film og ændrede effektivt vores perspektiv på den verden, vi lever i. I 2018 følger den længe ventede opfølger PLANET EARTH II, som takket være ny teknologi giver en helt ny vinkel på de unikke billeder – tættere på, mere voldsomt og mere overraskende end nogensinde før. Sammen med co-producenterne BBC America, ZDF, Tencent og France Télèvisions, er det endnu engang lykkes BBC at sætte nye standarder. Kameraholdene brugte 3 år og over tid sammenlagt 2.089 dage på 117 ture til 40 lande for at sikre disse helt ekstraordinære optagelser af kloden og dens skabninger. Ved hjælp af droner, kamerafælder, telelinser, low-light og high-speed kameraer har vi nu, for første gang nogensinde, mulighed for at følge dyr, vi aldrig har kunnet komme tæt på, i deres naturlige omgivelser.

BBC har udvalgt og sammenklippet helt nyt materiale til koncertudgaven af PLANET EARTH II, som tager publikum med til nye ekstreme levesteder – øer, ørkener, i junglen – og som noget helt nyt: i byerne, som til dato har været umulige at komme tæt på og se med det menneskelige øje og nå med datidens teknologi.

Live versionen af PLANET EARTH II, med dens helt usædvanlige billeder, filmet i 4K-Ultra-HD, bringer publikum tættere på end nogensinde før. PLANET EARTH II – LIVE IN CONCERT kombinerer brugen af fantastiske natur- og dyrebilleder med bevægende musikalsk ledsagelse af et 80-mand stort symfoniorkester, som lægger alen til oplevelsen.

Musikken er skrevet af ingen ringere end Hollywoods filmkomponist-darling, Hans Zimmer, som giver en udsolgt koncert i samme Forum i denne weekend. Som altid har Zimmer ramt den specielle musikalske tone, som fremhæver og ledsager de unikke billeder. Denne gang i samarbejde med Jacob Shea og Jasha Klebe.”

 

Priser:

  • Medlem 400 kr.
  • Ledsager 400 kr.
  • Normalpris 650 kr. + gebyr

 

Tilmelding og billetter:

  • Billetterne er prisgruppe C
  • Forestillingen starter kl. 20.00 og har en varighed på ca. 3 timer
  • Dørene åbnes kl. 18.30
  • Ledsagere er velkomne, dog højst én ledsager pr. medlem
  • Billetter udsendes på mail to dage før arrangementet. Hvis man ønsker at sidde ved siden af/ i nærheden af andre end sin ledsager, venligst kontakt os på yngreforum@gmail.com. Vi vil så vidt muligt forsøge at få puslespillet til at gå op.

 

BEMÆRK!
Tilmeldingen er BINDENDE og ubenyttede billetter refunderes ikke.

Tilvalg

Ledsager
kr. 400

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close