21-11-2018 09:16:11

Porgy & Bess

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med og opleve en opera så kom med IDA København YngreForum til den amerikanske folkeopera Porgy & Bess.
Arrangør: YngreForum, IDA København

Porgy og Bess er på en gang klassisk, jazzet, sofistikeret og folkelig. Fyldt med kendte melodier som Summertime, It Ain’t Necessarily So og Bess, You Is My Woman Now er forestillingens uforglemmelige ørehængere sunget og fremført i et unævneligt antal sammenhænge.

George Gershwins amerikanske ’folkeopera’, som han kaldte den, udspiller sig i 1920’erne blandt sorte amerikanere i den fiktive by Catfish Row i Charleston, South Carolina. Den handicappede Porgy forsøger at redde Bess ud af kløerne på hendes voldelige elsker, Crown og drug-dealeren Sportin’ Life, alt imens han selv forelsker sig hovedkulds i hende.

Vi mødes i foyeren på 1. sal kl. 14.30 til en 10 minutters introduktion til forestillingen. Hertil serveres en velkomstdrink.

Porgy og Bess synges på engelsk med danske overtekster.
Varighed: Ca. 3 timer inkl. pause.

Vi mødes i foyeren på 1. sal kl. 14.30 til en 10 minutters introduktion til forestillingen. Hertil serveres en drink. Der kan vælges mellem drinken gin&roses, et glas hvid- eller rødvind eller vand og sodavand.

Ledsagere er velkomne, dog max. 1 pr. person. Prisen for ledsagere er 450 kr.

Praktisk info:
Ved tilmelding, skriv hvis du vil sidde sammen med andre medlemmer, samt skriv hvilken drikkevare du ønsker til nbk@ida.dk

Bemærk, at tilmelding er bindende og billetter refunderes ikke.
Billetterne er prisgr. C (normalpris 475,-)
OBS! Som studerende eller ung under 25, kan du komme billigere ind til Det kongelige teaters forestillinger end normal prisen. Det er derfor muligt, at du ikke sparer penge på dette arrangement. Se kglteater.dk for mere info.

Billetterne sende hjem til jer og kan forventes modetaget med posten omkring d. 1 april. Ved manglende billetter kan IDA Københavns YngreForum kontaktes på mail: yngreforum@gmail.com

I tilfælde af spørgsmål kan der rettes henvendelse til os via vores mail yngreforum@gmail.com og ved eller afbud eller forsinkelse på selve dagen, kan arrangøren fra YngreForum kontaktes på mobil: 26179763

Tilvalg

Ledsager
kr. 450

Kommende arrangementer
fra YngreForum, IDA København

1 dec.
YngreForums store biografdag
  • CinemaxX - København, København V
  • lørdag d. 01. december kl. 12:45
11 dec.
YngreForum:Portvinsbanko anno 2018
  • Portvinsbaren, København V
  • tirsdag d. 11. december kl. 19:10

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close