24-02-2018 09:15:22

Portvin med mad

GASTRONOMISK VINSMAGNING: "PORTVIN - VERDENS BEDSTE VIN" FRA VAN ZELLER med mad til.
Arrangør: KulturForum, IDA København

Du har nu muligheden for at smag verdens bedste vin: PORTVIN med mad til.

Det bliver den ultimative smagsoplevelse.

En velvalgt 4 retters menu skal ledsages af udsøgte portvine, der er afstemt til maden.

Fra White Port 2004 som aperitif fortsætter vi med den dejlige 10 Years Tawny til forretten: 
Hummerbisque med cognac.

Til hovedretten, Langtidsstegt oksefilet skal vi stifte bekendtskab med englændernes vidunderlige opfindelse: Vintage Port.

Og her skal den være helt ung og sprittet, så det bliver den blåsorte og rå Vintage 2011, som vi smager mod en LBV 2009.

Til de efterfølgende oste, Stilton og Comté, fortsætter vi med den magtfulde LBV 2010 og den elegant krydrede 20 Years Tawny

Den afsluttende sødme i en Chokoladetrøffel og hvid chokolademousse bliver fremhævet af den afrundede Vintage 2004 og den sødmefuldt krydrede Colheita 2001.

En uforglemmelig oplevelse. Så begynder man at tro på et liv før døden!

Vinene bliver kommenteret af vinskribenten Karsten Riis Laursen, Confrade de Vinho do Porto.

Tilmelding senest 17.4.2015. Tilmeldingen er bindende.

Tilvalg

Ledsager
kr. 525

Kommende arrangementer
fra KulturForum, IDA København

4 mar.
Operabio - TOSCA
  • Imperial Bio, København
  • søndag d. 04. marts kl. 09:30
12 mar.
Eddie Skoller
  • Café Alma, København S
  • mandag d. 12. marts kl. 17:30
14 mar.
Alphonse Mucha på Arken
  • Arken - Museum for moderne kunst, Ishøj
  • onsdag d. 14. marts kl. 17:30
15 mar.
Portvin & ”Portvin”
  • Restaurant Kareten, København S
  • torsdag d. 15. marts kl. 18:00
17 mar.
Bjørn Wiinblads kunstnerhjem - Det blå hus
  • Bjørn Wiinblads blå hus, Kgs. Lyngby
  • lørdag d. 17. marts kl. 10:55
Se alle kommende arrangementer fra KulturForum, IDA København

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close