16-11-2018 11:12:40

Portvinssmagning

Glem de trætte fadøl i fredagsbaren og skyd din weekend igang med en smagsoplevelse udover det sædvanlige til portvinssmagning

Hvornår?

fredag d. 23. november 2018 KL. 17:00 - 19:00
Tilmeldingsfrist
tirsdag d. 20. november 2018 - 23:55
Arrangementsnummer
328520
0 ledige pladser
5 på venteliste

Hvor?

Københavns Universitet
Bülowsvej 17
1870 Frederiksberg

Lokale: A1 01.12
Arrangør: Studieudvalg, IDA Sjælland
Medarrangør: Kurser for studerende

Portvin er ikke længere forbeholdt altervin og bedsteforældre, og portvinsbarer udgør en stadig større andel af de københavnske nichebarer. Interessen for portvin er voksende, og flere unge end tidligere har fået øjnene op for den elegante drik.

Er du endnu ikke hoppet med på vognen, så er det bestemt ikke for sent - dette arrangement vil give dig rig mulighed for at finde din yndlings portvinsvariant og samtidig opbygge en god sjat portvinsviden, som du kan hive frem til dit næste middagsselskab.

Har du derimod allerede for længst købt din første gode flaske portvin og haft lange samtaler med din lokale vinimportør, så ved du allerede at 85 kr. er meget billigt for en smagning af seks kvalitetsportvine. Derudover vil du til fulde kunne udnytte, at vi har inviteret en erfaring portvinskender til at facilitere smagning, da han med garanti vil kunne forfine din viden yderligere.

Ekspert Anders Christiansen har beskæftiget sig med portvin i over ti år, og driver i dag Portvinsoplevelser. Efter smagningen vil der være mulighed for at købe/bestille de portvine, som vi har smagt, billigt gennem Anders' importfirma.

Smagningen inkluderer seks forskellige portvine og varer cirka to timer. Der vil være smagsskemaer og grundig vejledning, så både nybegyndere og selvlærte portvinskendere vil kunne få et udbytte af smagningen. Udover de seks portvine vil Anders også komme ind på lagring og produktion af portvin mv.

Adresse: Bülowsvej 17, Frederiksberg
Lokale: A1 01.12

Hvis der er nogle spørgsmål, så kontakt Amalie Løvdahl Hansen på AmalieL@stud.ida.dk eller 27111020

Tilmeld Venteliste

Kommende arrangementer
fra Studieudvalg, IDA Sjælland

23 nov.
Portvinssmagning
  • Københavns Universitet, Frederiksberg
  • fredag d. 23. november kl. 17:00
27 nov.
R for øvede
  • Københavns Universitet, Frederiksberg
  • tirsdag d. 27. november kl. 17:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close