21-11-2018 19:21:34

Præsentationsteknik: Argumentation og Disposition

Vil du også være bedre til dine faglige præsentationer? Og mangler du lige den ekstra gennemslagskraft til at få dit budskab bragt ud i enten en eksamens- eller "salgssituation"?
Arrangør: Ungdomsudvalg, IDA Fyn

Så kom med til et praktisk orienteret kursus i, hvordan man præsenterer noget fagligt, der vil gøre dig mere tryg, gennemslagskraftig og bemærket i en eksamens- eller "salgssituation".

Oplægsholderen Esben H. Licht har igennem sine firmaer og studier, opbygget en teoretisk og praktisk viden omkring, hvordan man opbygger og præsenterer et oplæg og vil blandt andet sætte fokus på:

  • Opbygning af et oplæg
  • Opbygning af et argument
  • Teknikker til at smide nervøsiteten
  • Teknikker til at analysere oplægssituationen

Kurset vil være et miks af oplæg og selvstændigt arbejde med det formål at få omsat teori til praksis under kurset. Efter kurset skulle du gerne føle dig bedre klædt på til at kunne strukturere og levere et oplæg med selvsikkerhed - et struktureret oplæg der er skabt til præcis den situation, det skal bruges i.

Kurset er for dig, der har vil højne kvaliteten i dine oplæg og/eller ønsker nogle teknikker til hhv. at have fundet frem til alle argumenter for og imod og at smide din nervøsitet.

Hvis du har yderligere spørgsmål til arrangementet, kontakt da venligst:


Nete Bækgaard,
Mail: nete@stud.ida.dk
Mobil: 40175988.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close