16-10-2018 20:57:29

Prezi Introduktionskursus Niveau I

Er du træt af Power points forudsigelighed og kedsommelige struktur? Så skulle du prøve at overraske dit publikum med et oplæg i Prezi! Prezi er det nye, innovative præsentationsværktøj.
Arrangør: Kompetenceforum, IDA Nord

Er du træt af Power points forudsigelighed og kedsommelige struktur? Så skulle du prøve at overraske dit publikum med et oplæg i Prezi! Prezi er det nye, innovative præsentationsværktøj.

Prezi er det nye, innovative præsentationsværktøj, der ændrer radikalt på måden man kan lave præsentationer. I Prezi kan du skabe fængende præsentationer -ganske enkelt og simpelt. Du kan digitalt opbygge grafiske præsentationer, der formidler dit budskab klart overfor publikum. De fanger detajlerne – uden at miste overblikket.

Deltagere bedes medbringe egen bærbar computer til øvelserne. Både Mac og PC kan køre Prezi, og det anbefales, at medbringe en ekstern mus med hjul – da det hjælper i Prezis zoomfunktion.

Se mere på Prezi.com

Dit udbytte af kurset:
• Grundlæggende forståelse af programmets muligheder
• Færdigheder til at lave simple præsentationer
• Kendskab til øvrig anvendelse – f.eks. strategioplæg

På kurset præsenteres og trænes de basale funktioner og programmets brugerflade. Kurset henvender sig både til de nye brugere af Prezi og til dem, der har prøvet programmet et par gange, men vil lære det bedre at kende.

Oplægsholder: Mads Svaneklink
Med mange års undervisningserfaring i Prezi, kender Mads Svaneklink de mange anvendelsesmuligheder i Prezi - såvel ved oplæg, undervisning og salgsmøder. Mads er medejer og rådgiver ved Svanegaard. Mads har erfaring fra flere nationale interesseorganisationer, hvor oplæg og kurser er en væsentlig del af hverdagen.
 
Pris: IDA Medlem kr. 150,-. Studiemedlem kr. 150,-. Ledig kr. 150,-. 

Der er inkluderet lidt godt at spise, vand, sodavand og kaffe/the.

Kommende arrangementer
fra Kompetenceforum, IDA Nord

22 okt.
Netværksmøde 3
  • IDA Aalborg, Aalborg
  • mandag d. 22. oktober kl. 10:00
23 okt.
OHSAS 18001 til ISO 45001 - hvordan?
  • IDA Aalborg, Aalborg
  • tirsdag d. 23. oktober kl. 17:00
27 okt.
InDesign
  • Studenterhuset, Aalborg
  • lørdag d. 27. oktober kl. 10:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close