19-10-2018 11:19:36

ProduktiONSDAG nr. 1 - Gummi og Polyurethan

Arrangør: IDA Materialeteknologi
Medarrangører: IDA Mechanical Syd, IDA Polymer

Virksomhedsbesøg hos Dansk Gummi Industri i Kolding

1. Gummi
Christian Thomsen fra Dansk Gummi holder et oplæg om produktionen af kundespecifikke emner i gummi. Vi kommer blandt andet til at høre om de forskellige gummitypers egenskaber og funktioner, samt om konkrete cases, hvor støbte gummiemner er benyttet. Han viser også  eksempler på de mest brugte formgivningprocesser herunder klassisk gummiformstøbning og indstøbning af metalemner i gummi.

2. Polyurethan
Dansk Gummi har også en produktion af emner i massiv polyurethan. Ib Frederiksen fortæller om dette alsidige materiale, og de muligheder materialet giver for tilpasning af egenskaber såsom hårdhed, slidstyrke og farve. En interessant egenskab ved polyurethan er, at det kan støbes i simple åbne værktøjer, hvilket gør det muligt at producere lave styktal til en fornuftig pris.

3. Rundvisning
Efter de to oplæg er der en rundvisning på fabrikken, hvor det vil være muligt at se støbemaskinerne i funktion og få svar på eventuelle spørgsmål.

LÆS MERE HER

Om ProduktiONSDAG
ProduktiONSDAG er en arrangementrække arrangeret af Dansk Selskab for Materialeteknologi, hvor netværkets medlemmer og andre interesserede får mulighed for at besøge forskellige producerende virksomheder. Besøget hos Dansk Gummi er det første i rækken og afholdes sammen med Polymerteknisk Selskab.

Med Næste Gang?
Hvis du ikke er medlem af Dansk Selskab for Materialeteknologi og ønsker at modtage invitationer til de kommende produktiONSDAGE, så meld dig ind ved at sende en mail til tol@ida.dk - det er gratis, hvis du er medlem af IDA.

Kommende arrangementer
fra IDA Materialeteknologi

7 nov.
Få hjælp til dine materialeudfordringer
  • Teknologisk Institut, Aarhus
  • onsdag d. 07. november kl. 14:00
15 nov.
Få hjælp til dine materialeudfordringer
  • Aalborg Universitetet, Aalborg
  • torsdag d. 15. november kl. 14:00
28 nov.
Få hjælp til dine materialeudfordringer
  • FORCE Technology, Brøndby
  • onsdag d. 28. november kl. 14:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close