18-11-2018 12:03:42

ProduktiONSDAG nr. 3 - Trykstøbning i Zink

Arrangør: IDA Materialeteknologi

Dansk Selskab for Materialeteknologi og Dansk Maskinteknisk Selskab inviterer til:

ProduktiONSDAG nr. 3 - Trykstøbning i Zink

Virksomhedsbesøg hos Linimatic A/S i Helsinge

Program
1. Foredrag
Jacob Himmelstrup fra Linimatic holder et oplæg om trykstøbning i zink og de muligheder processen giver for produktion af emner med høj kompleksitet, stor styrke eller høj densitet. Vi skal også se eksempler på støbte emner med en flot finish, der ikke kræver yderligere forarbejdning.

2. Rundvisning
Vi bliver delt op i mindre hold og får en rundvisning i produktionen, hvor det er muligt at se maskinerne i funktion og få svar på eventuelle spørgsmål.

Om Linimatic A/S 
Linimatic A/S blev stiftet i 1967. Virksomheden er Danmarks største dedikerede zink-trykstøberi og fungerer som underleverandør for en række kendte danske firmaer heriblandt Bang & Olufsen, Linak, Fritz Hansen og Louis Poulsen. Fabrikken støber emner med en vægt på mellem 1 g og 4 kg i seriestørrelser på mellem 1.000 og 500.000 stk.

Om ProduktiONSDAG
ProduktiONSDAG er en arrangementrække arrangeret af Dansk Selskab for Materialeteknologi, hvor  netværkets medlemmer og andre interesserede får mulighed for at besøge forskellige producerende virksomheder. Besøget hos Linimatic A/S er det tredje i rækken og afholdes sammen med og Dansk Maskinteknisk Selskab.

Næste ProduktiONSDAG - Rotationsstøbning i Plast
 
Besøg hos Dan Hill Plast A/S ved Horsens, der laver rotationsstøbning i plast, onsdag den 23. maj 2012. Arrangementet var planlagt til onsdag den 4. april, men blev pga. påsken skubbet til den 23. maj. Se arrangementnummer: 994009.

Med Næste Gang?
Hvis du ikke er medlem af Dansk Selskab for Materialeteknologi og ønsker at modtage invitationer til de kommende produktiONSDAGE, så meld dig ind ved at sende en mail til tol@ida.dk - det er gratis, hvis du er medlem af IDA.

Kommende arrangementer
fra IDA Materialeteknologi

28 nov.
Få hjælp til dine materialeudfordringer
  • FORCE Technology, Brøndby
  • onsdag d. 28. november kl. 14:00
23 jan.
Degradation and recyclability of Plastics
  • IDA Mødecenter, København V
  • onsdag d. 23. januar kl. 09:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close